Yoghurtmarineret kylling på couscousbund

Yoghurtmarineret kylling på couscousbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.kyllingebryst
 
 Marinade:
2 dl.letmælksyoghurt naturel
1 spsk.friskrevet ingefær
1 fedpresset hvidløg
0.5 tsk.stødt kardemomme
1.5 tsk.stødt spidskommen
 salt
 
 Desuden:
3 dl.letmælksyoghurt naturel
2 spsk.olivenolie
3 dl.couscous eller ris
4 tomater
1 rødløg
 
 Tilbehør:
4 lune pitabrød skåret i mindre stykker
 
Opskrift:
Kødet skæres i ca. 4 cm tykke skiver. Yoghurten blandes med krydderier og kødet vendes med yoghurten. Kødet marineres i mindst 2 timer, bedst hvis det marinerer natten over i køleskabet.

De 3 dl yoghurt afdryppes i et kaffefilter (tager ca. 1 time). Kødet afdryppes godt og vendes med olie. Nu lægges stykkerne på en rist og grilles i ovnen ca. 15 minutter, indtil de er gennemstegt.

Couscoussen tilberedes efter anvisning på pakken, og lægges herefter på et fad. Kyllingestykkerne lægges over. Fadet pyntes med tomater og rødløgsringe. Den afdryppede yoghurt og lune pitabrød serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 10158 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu