Kalveschnitzel med bagte farserede løg samt persille-creme

Kalveschnitzel med bagte farserede løg samt persille-creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzler

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 danske kalveschnitzler a 175 g.
 
1 æg
1 dl.rasp
 salt
 peber
2 spsk.smør
1 spsk.olie
 
4 bagekartofler
 
 Bagte farserede løg
4 store løg
4 fedhvidløg
1 spsk.smør
4 kvistetimian
2 skiverfranskbrød
75 g.reven ost
 salt
 peber
 
 Persillecreme:
1 bdt.bredbladet persille
2 dl.cremefraiche 18%
1 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
 
Opskrift:
Vask kartoflerne og bag dem i ovnen ved 200 grader C sammen med løgene.

Bagte farserede løg: Skyl løgene og sæt dem i et ildfast fad. Bag dem møre i ovnen i 45-60 minutter sammen med kartoflerne.

Når løgene er møre, pilles skrællen væk, og det inderste af løget fjernes med en teske. Luk hullet i bunden med et helt stykke bagt løg.

Lav fyldet:
Hak indmaden som blev skrabet ud af løgene. Pil de 4 fed hvidløg, hak dem og svits dem i smør på panden sammen med timianblade. Tilsæt så den hakkede ”løgindmad” franskbrødet i krummer og halvdelen af den revne ost. Smag til med salt og peber.

Fordel fyldet i de 4 udhulede løg, drys resten af osten på toppen og bag dem i ovnen til de er gyldne på toppen, det tager ca. 10 minutter.

Persillecreme:
Skyl og hak persillen. Rør den hakkede persille sammen med creme fraiche og sennep og smag til med salt og peber.

Stegning af schnitzlerne:
Vend kalveschnitzlerne i sammenpisket æg og derefter i rasp krydret med salt og peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme. Skru ned til jævn varme og steg schnitzlerne i 3 minutter på hver side, hvis de skal være rosa, eller 4 minutter på hver side, hvis de skal være gennemstegte.

Server kalveschnitzlerne med de bagte, fyldte løg, de bagte kartofler og persillecreme.





karakterer:
Opskriften er vist 13967 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu