Turkish delight
Indsendt : Red : |
|
|
Kom sukker, honning og vand i en gryde og bring det i kog.
Riv skallerne af frugterne og pres saften af. Kom saft og skaller i sukkermassen. Lad det småkoge 15 min. Sæt husblasen i blød i koldt vand 8-10 min. knug vandet fra, smelt det i gryden og lad massen småkoge i ca. 15 min. Beklæd en form med bagepapir og kom massen heri, lad det stå til næste dag. Skær delighten i firkanter og vend dem i flormelis inden de skal spises. |
|
Opskriften er vist 46524 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-01-29 22:17:13 Husblas skal da være vegetabilsk, der er svinegelatine i alm husblas. Det blir næppe brugt i rigtig turkish dejligt. A.B - 2018-11-23 20:58:55 Uoriginal opskrift Majsstivelse bruges originalt, ikke husblas Nira - 2016-03-17 09:24:22 Der er ikke husblas men mejsmel i ægte delights PM - 2010-10-21 01:47:01 Denne opskrift har vi prøvet idag. Jeg syns det bør pointeres at den bliver meget mørk, selvom den kun fik lov at små-koge - havde håbet på at kunne tilsætte lidt frugtfarve, men det kan vist være ligemeget. Den lugter af hø - og smagen er absolut ikke imponerende. enes-sw - 2007-06-03 18:17:17 smager rigtig godt Sarah - 2007-01-24 15:13:52 Dem nede i grønt-handleren smager da meget godt. SÅ nu må jeg lave dem selv. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne