Selleriremoulade med esdragon

Selleriremoulade med esdragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Remulade

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.fintrevet selleri
2 æggeblommer
1 spsk.dijonsennep
1 spsk.estragoneddike
1 spsk.finthakket frisk estragon
2 spsk.olivenolie
2 spsk.fløde
 
Opskrift:
Rør æggeblommer med eddike og lidt salt og peber. Rør først olien i og dernæst fløden samt friskhakket estragon. Når mayonnaisen er jævn røres den fintrevne selleri i. Denne remoulade er almindeligt tilbehør på franske cafeer når man bestiller en bøf.





karakterer:
Opskriften er vist 10120 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu