Paneret kyllingeschnitzel

Paneret kyllingeschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 pk.udbenet dybfrossent kyllingebryst
1-2 sammenpiskede æg eller æggehvide
1 dl.rasp
3-4 spsk.reven parmesan
 salt
 paprika
100 g.smør/margarine
1 citron
 
 Tilbehør:
1 pk.båndnudler
1 pk.helbladet dybfrossen spinat
25 g.smør
 
Opskrift:
Vend det optøede kyllingekød i sammenpiskede æg og rasp blandet med ost, salt og paprika. Steg schnitzlerne i rigeligt gyldent fedtstof, 4-5 min på hver side.

Tilbehør:
Kog båndnudlerne i rigeligt letsaltet vand. Den let optøede spinat snittes i tynde skiver på tværs og koges sammen med nudlerne. Når de er møre hældes de af til afdrypning. Hældes straks tilbage i gryden og varmes igennem med en lille klat smør.





karakterer:
Opskriften er vist 18592 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu