Kold blomkålsret

Kold blomkålsret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :     

Ingredienser:
1 stort fast blomkålshoved
200 g.mayonnaise
5 dl.creme fraiche
0.5-1 tsk.karry
 salt
 peber
1 nipsukker
250 g.fine ærter
300 g.rejer
6 æg i halve
6 tomater i halve
 
 Pynt:
 Dild
 
 Tilbehør:
 Flutes
 Smør
 
Opskrift:
Rens og skyl blomkålen. Læg den evt. i koldt vand tilsat salt i 10 min. Kog blomkålen i letsaltet vand, til den er knap mør, ca. 15 min. Afkøl blomkålen. Læg den godt afdryppede blomkål på et fad. Rør mayonnaise og creme fraiche sammen. Smag til med karry, salt, peber og et lille nip sukker. Hæld lidt af salatsaucen over blomkålen og server resten til. Læg, kogte ærter, rejer, halve æg og halve tomater omkring blomkålen. Pynt med dild og rejer oven på blomkålen.





karakterer:
Opskriften er vist 19202 gange,
og udskrevet 620 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu