Conrady lammebov

Conrady lammebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.lammebov
2 fedhvidløg
 Salt
 peber
60 g.smør
2 spsk.rasp
1 bdt.persille
1 løg
Opskrift:
Pres hvidløget hen over kødet. Drys med salt og peber.
Læg kødet på risten over bradepanden og kom lidt vand i bunden. Steg kødet i ovnen ved 160 grader i 1 time og 15 minutter.

Smelt 40 g smør og rør rasp, hakket persille og fintrevet løg i. Smør blandingen på lammestegen 10 minutter før denne er færdigstegt og sæt kødet i ovnen ved 250 grader.

Læg stegen på et varmt fad. Kom resten af smørret i skyen der serveres for sig.





karakterer:
Opskriften er vist 16459 gange,
og udskrevet 654 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-15 22:28:56
superlækker opskrift...den bedste lammebov jeg har smagt hidtil