Kødsovs/tomatsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Løg hakkes, og svitses/brunes sammen med champignoner og kød i bunden af en gryde. Bouillon terningen røres ud i en dl varmt vand. De flåede tomater og vandet med den udrørte bouillonterning puttes i gryden. Hvidløg pilles og presses, og kommes i gryden sammen med krydderierne. Til sidst hældes lidt piskefløde i sovsen (1/8 l). Sovsen bringes i kog og skal simre i et par minutter.
Serveres sammen med salat til pasta/ris. (Kan også anvendes som sovs til koteletter i fad, og hvis champignoner udelades, som kødsovs til lasagne). |
|
Opskriften er vist 19108 gange,
og udskrevet 510 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Danny T Sørensen - 2007-12-09 21:52:20 Super lækkert men bare fyre noget mere hvidløg og krydderier i ;) dorthe - 2005-01-01 01:01:01 tilsæt 2 stændler revet bladselleri i sovsen det giver en god smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne