Corsicaner bøf

Corsicaner bøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
4 skiveroksefilet ca. 600 g.
3 spsk.olivenolie
 
 Sauce:
1 fedhvidløg
1 løg
200 g.solmodne tomater
50 g.stenfri oliven
0.5 tsk.basilikum
1 spsk.vineddike
 salt
 friskkværnet peber
 persille
 
Opskrift:
Skold tomaterne og flå dem - eller brug dåsetomater - hak dem.

Hak løg og hvidløg. Halver olivenerne.

Luk bøfferne ved at stege dem lynhurtigt på panden i olivenolie ved 200 grader. Sænk så til 175 grader og giv bøfferne to - tre minutter yderligere på hver side. Sæt bøfferne til side på et forvarmet fad.

Kom hvidløg og så løg på panden. Når de er blanke, tilføjes tomater og basilikum. Kog igennem og smag til med salt og peber. Tilføj olivenerne. Når de er varme, er saucen klar til at hældes over bøfferne.

Server med bagte kartofler eller pommes frites og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 19500 gange,
og udskrevet 489 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu