Landbrød med solsikkekerner
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner Indsendt : |
|
|
Vand, rugmel og hvedkerner koges sammen 2-3 min. Når blandingen er lunken ((27°) røres gæren ud heri. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem, til den er smidig. Stilles lunt til hævning dækket med et tørt klæde ca. 1½ time. Dejen slås ned og formes til et aflangt brød. Efterhæver ca. 20 min. Ridses med en skarp kniv, pensles med æg og drysses med solsikkekerner.
Bagetid: 40-45 min ved 200° på nederste ovnribbe. |
|
Opskriften er vist 13555 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne