Gammeldags grydestegt dyrekølle med vildtkompot
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid køllen med krydderier. Brun den på alle sider i rigeligt smør. Hæld bouillonen over så køllen er halvt dækket. Steg den under låg i ca. 1 time. Vend 3-4 gange undervejs.
Sluk og lad køllen trække i skyen et par timer - gerne mere. Umiddelbart før servering koges køllen op i gryden til den er gennemvarm. Tag den op og pak den ind i alufolie og et vådt viskestykke. Sauce: Kog skyen ind, tilsæt fløde, smag til med salt og peber samt tyttebærsyltetøj. Vildtkompot: Sautér bønner, fintsnittet blegselleri, nødder og druer i smør. |
|
Opskriften er vist 120848 gange,
og udskrevet 4978 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper - 2020-01-27 18:59:59 Fuldstændig tørt og uspiselig, havde fået så meget det fik en leveret smag, jeg vil ikke anbefale denne opskrift anonym - 2016-08-04 19:21:50 Kødet virkede i udskæringen meget tørt, men var helt fantastisk mørt. Og meget lækket med bønner, druer, nødder og selleri på panden. anonym - 2010-10-22 22:25:22 forbasket dejlig opskrift, vil nu prøve den med vildtsvin knud e - 2010-06-26 22:42:01 aldrig har jeg da lavet en så lækker dyrekølle anbefales til alle der elsker vildt Vium - 2005-01-01 01:01:01 Vildt lækkert. Et tip kunne være at putte hvidløg i køllen i små skårne lommer. Det er rigtig godt! Lis, Greve - 2005-01-01 01:01:01 En meget lækker måde af lave krondyrkølle på, kødet var mørt og meget lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne