EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Rødfisk i ovn

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Øvrige Fisk

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Kilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt : 2003-03-09

Rødfisk i ovn 4 Rødfisk i ovn 1 Rødfisk i ovn 2 Rødfisk i ovn 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.filet af rødfisk
 
200 g.porre
100 g.persillerod
125 g.gulerødder
 
 


Forklaring:

Grøntsagerne skæres i meget tynde strimler Lægges i et smurt ildfast fad Drysses med salt og peber Smørklatter fordeles over grøntsagerne Fadet dækkes med alufolie Sættes i ovnen ca. 20 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Fisken skæres i strimler ca. 2-3 cm brede Drysses med salt og peber- lægges ovenpå grøntsagerne Smørklatter fordeles over fisken Fadet dækkes til og stilles igen i ovnen i ca. 15-20 min.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.8 (4 stemmer)

Opskriften er vist 29644 gange,
og udskrevet 1448 gange.

Per  -  2012-05-12 22:47:44
Vi valgte at servere fisken med hollandaise og flourons.

Bente K  -  2013-09-03 10:33:11
Det var en rigtig god og nem ret. Jeg brugte bladselleri i stedet for persillerod, og vi fik hollandaise sovs til. Vi var 2 personer, men vi spiste hele portionen, så der skal beregnes dobbelt så meget til 4 pers.