EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Rødfisk i ovn

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Øvrige Fisk

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Kilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt : 2003-03-09

Rødfisk i ovn 4 Rødfisk i ovn 1 Rødfisk i ovn 2 Rødfisk i ovn 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.filet af rødfisk
 
200 g.porre
100 g.persillerod
125 g.gulerødder
 
 
Forklaring:

Grøntsagerne skæres i meget tynde strimler Lægges i et smurt ildfast fad Drysses med salt og peber Smørklatter fordeles over grøntsagerne Fadet dækkes med alufolie Sættes i ovnen ca. 20 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Fisken skæres i strimler ca. 2-3 cm brede Drysses med salt og peber- lægges ovenpå grøntsagerne Smørklatter fordeles over fisken Fadet dækkes til og stilles igen i ovnen i ca. 15-20 min.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.8 (4 stemmer)

Opskriften er vist 28216 gange,
og udskrevet 1426 gange.

Per  -  2012-05-12 22:47:44
Vi valgte at servere fisken med hollandaise og flourons.

Bente K  -  2013-09-03 10:33:11
Det var en rigtig god og nem ret. Jeg brugte bladselleri i stedet for persillerod, og vi fik hollandaise sovs til. Vi var 2 personer, men vi spiste hele portionen, så der skal beregnes dobbelt så meget til 4 pers.