EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Grønærtesuppe 01

Antal: 1 Portion

Ret : Suppe

Ingrediens : Bælgplanter

Indsendt : 2003-03-09


Ingredienser:
2,5 l.suppe
400 g.ærter
 salt
 kværnet peber
50 g.smør
60 g.hvedemel
1,5 dl.piskefløde
16 skiverbacon
 
 


Forklaring:

Suppen bringes i kog. Ærterne køres igennem kødmaskinen (tø kun ærterne halvt op, så er de lettere at hakke). Kom ærterne i suppen, lad den koge for svagt blus ca. 1 times tid under låg. Suppen blendes og bringes i kog igen. Smørbollen tilsættes, og suppen smages til med salt og kværnet peber. Mens suppen koger skæres baconskiverne i strimler og ristes sprøde. Fløden piskes.

Baconstrimlerne fordeles i suppekopperne. Der pyntes med 1 tsk. flødeskum. Dersom De skulle have en rest champagne, hældes der lidt over flødeskummet. Der serveres groft rugbrød til.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.3 (4 stemmer)

Opskriften er vist 17078 gange,
og udskrevet 398 gange.

Mikkel  -  2010-08-22 18:32:35
Det er den tyndeste pjaskesuppe, jeg nogensinde har lavet. Skulle der mon have været dobbelt så mange ærter eller halvt så meget suppe? Eller skal den bare reducere meget mere?

Marie  -  2011-11-08 11:46:42
eller måske var det 2½ dl suppe