Opskrift på Fladfisk i ovn med grønsager med billede Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Fladfisk i ovn med grønsager

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : FladFisk

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2003-03-02

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  


Ingredienser:
1200 g.rødspætte hel flået
125 g.champignon
125 g.porre
2 dl.hvidvin tør
25 g.smør
1 rød peberfrugt
100 g.gulerod
100 g.selleri
 salt
 peber
2 spsk.rasp
 


Forklaring:

Rens fisken.

Befri peberfrugten for frøstol og kerner. Skær den i tynde strimler. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skær porren i tynde ringe og høvl guleroden og selleri på den grove side af råkostjernet.

Læg grønsagerne i et smurt ovnfast fad. Læg fisken med den lyse side nedad ovenpå. Krydder med salt og peber og drys rasp over.

Hæld vin/vand i fadet, men ikke over fisken, og sæt det i en 200 grader C. alm. ovn i 40 minutter. Hvis væsken skulle dampe væk, hældes der mere ved.

Server fra fadet med f.eks. kartofler, ris eller flutes.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.6 (8 stemmer)

Opskriften er vist 37935 gange,
og udskrevet 2139 gange.



Betina A.  -  2009-01-08 09:18:18
Brug evt. en grønsags boulion til vandet, hvis vin ikke bliver brugt, så der er lidt mere smag til "sovsen"/vædet...