EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Stegte skrubber med basilikum

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : FladFisk

Indsendt : 2003-02-27

Stegte skrubber med basilikum 4 Stegte skrubber med basilikum 1 Stegte skrubber med basilikum 2 Stegte skrubber med basilikum 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skrubber eller rødspætter
 hvedemel til panering
 salt
 peber
 
 smør til stegning
 finthakket frisk basilikum
 citron
 


Forklaring:

De rensede fisk trækker med et drys salt i 10 minutter.

De aftørres med køkkenpapir, inden fisken vendes i mel, der er krydret med salt og peber. Fisken steges på begge sider, til fiskekødet kan løses fra benet.

Læg fisken på et varmt fad og kom friskhakket basilikum på panden sammen med en god klat smør. Lad det bruse op, kom lidt over skrubberne og server resten til.

Hertil serveres desuden kogte kartofler og citronbåde og evt. gulerodssalat.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.8 (13 stemmer)

Opskriften er vist 21157 gange,
og udskrevet 615 gange.

Mogens Jensen  -  2008-02-22 16:48:46
Server aspargeskartofler, hollandaisesouse og solbærsyltetøj til

Per  -  2009-09-26 10:44:58
Den med solbærsyltettøjet må da være en joke?

olemorfar  -  2011-11-20 19:23:43
det er en enkel ret,så lækker at man drømmer, brugte lidt mere citron i smørsovsen en der stod, men en skøn ting,