EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Petit-fours

Antal: 1 Portion

Ret : Konditori

Ingrediens : Mel

Indsendt : 2003-01-08


Ingredienser:
 Mazarinmasse
200 g.Odense marcipan
200 g.sukker
200 g.margarine
200 g.æg (ca.4 stk.)
20 g.mel
 


Forklaring:

Masse og sukker æltes sammen, margarinen tilsættes lidt efter lidt. Derefter æltes det godt sammen og æggene tilsættes et af gangen. Når to af æggene er kommet i, tilsættes melet, herefter tilsættes resten af æggene. Bradepanden fores med bagepapir og massen smøres ud i et jævnt lag à ca. 1cm. tykkelse. Bages ved 180° C i ca. 20 min. Efter afkøling deles bunden på midten og smøres sammen med abrikosmarmelade, skæres ud i små firkanter eller trekanter eller de stikkes ud med en rund eller en hjerteudstikker. Kagerne er nu klar til at overtrække i chokolade eller glassere med glasur.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6 (6 stemmer)

Opskriften er vist 20867 gange,
og udskrevet 348 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu