Julesild

Julesild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
20 sild (renset og rygfinnen skåret af med en saks)
 dijonsennep
 rugmel
 
 Lagen:
5 dl.eddike
5 dl.sukker
2 dl.vand
2 stk.kanelstænger
5 stk.nelliker
5 laurbærblade
15 Peberkorn, sorte
1 spsk.coriander frø
3 stk.tørret ingefær
6 allehånds frø
 lidt salt
4 rødløg (halveret og skåret i tynde skiver)
 
Opskrift:
Sildene smøres med en tynd lage dijon sennep på kødsiden. Foldes sammen så de korte ender mødes. Sildene dyppes på begge sider i rugmel og steges brune i olie. Alle ingredienserne til lagen koges sammen i 15 minutter, afkøles og hældes over de afkølede sild.

Sildene skal mindst trække et døgn.





karakterer:
Opskriften er vist 22935 gange,
og udskrevet 632 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-14 16:35:33
Ser godt ud,det skal prøves. Hvad menes med at folde sammen så de korte ender mødes?? .. på en sild?

  -   2008-12-16 21:18:05
Sildene var fantastiske. Selv folk som normalt ikke spiser sild var begejstrede. Kanon opskrift. Tak for den! :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Sildene var en kæmpesucces til julefrokosten og de var meget nemme at lave - Alle var begejstrerede!