EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Bovsteg med appelsin

Antal: 6-8 

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Vildsvin

Indsendt : 2002-12-14


Ingredienser:
2-2,5 kg.vildsvinebov
4-6 appelsiner
 rosmarin
2 fedhvidløg
 olie
1 dl.hvidvin
 salt
 peber
 
 store bagekartofler, 1-2 stk. pr. person
2 laurbærblade
3 dl.bouillon
 


Forklaring:

Vildsvineboven udbenes omhyggeligt, så der bliver færrest mulige "åbninger" i det udbenede kødstykke.

Appelsinerne presses, og saften "hældes ned" i boven. Rosmarin, hvidløg, olie, hvidvin, salt og peber blandes og lægges ind i boven. Brug en pensel til at smøre blandingen rundt inde i boven. Boven lægges i et ildfast fad eller lille bradepande.

Hasselback kartofler lægges i et andet fad med laurbærblade. Bouillon hældes ved.

Begge fade sættes i en 200° varm ovn, og det hele steger ca 1½ time. Stegen er færdig, når kødtemperaturen er oppe på 75°.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9 (9 stemmer)

Opskriften er vist 33561 gange,
og udskrevet 840 gange.

Mia  -  2011-07-05 19:48:08
Kan man bruge bov fra ko?