Duer i hedvin

Duer i hedvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 unge duer delt i kvarte
2 spsk.olivenolie
2 løg i små tern
4 stilkebladselleri i små tern
3 gulerødder i små tern
3 skiverparmaskinke i små tern
1 fedknust hvidløg
1 laurbærblad
3 kvistetimian
2 bladeSalvie, frisk
2.5 dl.hedvin
5 dl.bouillon
 
Opskrift:
Steg duerne i olien, ca. 5 min. på hver side.

Tag dem op og krydr dem med salt og peber. Sauter løg, bladselleri og gulerødder i samme gryde, til løgene er klare ca. 5 min.

Tilsæt skinke, hvidløg, duer, krydderurter og vin. Lad vinen koge i 2 min. og tilsæt så lidt bouillon og læg låg på.

Lad retten simre for svag varme, til duerne er møre, ca. 40 min. Spæd med lidt mere bouillon under kogningen.

Smag til med salt og peber og server duerne med brød, kartofler eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 15890 gange,
og udskrevet 444 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den er enkel og meget lækker