EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Banankage med chokolade I

Antal:
Form
Ret : Kager i form

Ingrediens : Frugt

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2002-11-21

Banankage med chokolade I 4 Banankage med chokolade I 1 Banankage med chokolade I 2 Banankage med chokolade I 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
180 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Natron * 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Kanel, stødt * 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
75 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
    1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Forklaring:

Blødgjort margarine og sukker røres godt, så det bliver let og luftig. Æggene røres i en ad gangen. Pisk godt mellem hvert æg.

Hvedemel, bagepulver, natron, vanillesukker og kanel blandes sammen i en skål, og sigtes ned i massen. Rør let igennem.

Til slut moses bananerne og sammen med den hakket chokolade kommes de i dejen.

Tag en ca. 1,5 l. sandkageform og for den med bagepapir - uanset formens overflade! Kagen er lettere at tage ud når den er afkølet.

Bages på en rist midt i ovnen, 40-45 min ved 200 grader C. alm. ovn.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 14721 (3505 kcal)
KJ pr. Form 14721 (3505 kcal)
Vægt ialt 1044 gram
Vægt pr. Form 1044 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1410 KJ (335 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 18.2 gram
Kulhydrat 38.9 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.5 (540 stemmer)

Opskriften er vist 440764 gange,
og udskrevet 20720 gange.

Bageren  -  0000-00-00 00:00:00
den er rigtig god, rigtig rigtgi god, kan kun anbefale den til alle

ingrid  -  0000-00-00 00:00:00
en vikelig delikat smags fortryllelse

Jones  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig lækker, med gode smagsnuancer

Amanda  -  0000-00-00 00:00:00
Ja, altså, jeg vil nu bare lige sige, at det er en KNALD-GO kage, tip: kogechokolade m. solsikkekerner som overtræk!!

Lisbeth  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god og lækker svampet kage, bestemt at anbefale

Rabbit  -  0000-00-00 00:00:00
Den smager dejligt. Rigtig lækker og svampet. Chokoladen kan sagtens udelades, hvis man vil have en lidt lettere kage.

Julie...  -  0000-00-00 00:00:00
Den lyder super god... Den prøver jeg...

ckr  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god -specielt hvis man laver chokoladen i meget stor stykker....mums

Ida  -  0000-00-00 00:00:00
total god kage, især hvis man putter ekstra chokolade ovenpå (:

per  -  0000-00-00 00:00:00
Klart den bedste banankage jeg har prøvet, fulgte rådet fra ckr, med større stykker chokolade i, er ikke sidste gang vi laver den! Den er et HIT!

christina  -  0000-00-00 00:00:00
Simpelhen den bedste banankage vi nogensinde har fået herhjemme.......

De forventningsfulde  -  0000-00-00 00:00:00
Øv, øv, øv...nu havde vi lige glædet os til en lækker kage, der ud fra kommentarerne at dømme ikke kunne slå fejl! Men vores kage er altså blevet helt sort! Er 200 grader C måske ikke til varmluftsovn?!...

svendsen  -  0000-00-00 00:00:00
Total lækker kage, den er tossegod og nem at lave... PRØV DET; PRØV DET!!!!!

Anja  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har bagt den i et lille kvadratisk fad 25x25 cm. 175 grader i 30 min.

Dorthe  -  0000-00-00 00:00:00
Synes ikke den smager af banan. Den smager mere af kanelkage med chokoladestykker.

Annemette  -  0000-00-00 00:00:00
Ja, undskyld mig... Men det er den dårligste kage jeg nogen sinde har lavet og smagt... Jeg fulgte alle de råd jeg læste her... Og den var forfærdelig... Har bagt mange banankager, og de blev allsammen gode... Den her har jeg bagt et par gange nu, og den er bare blevet så dårlig hver gang.... ØV ØV ØV ØV ØV ØV ØV... Er ked af det, men kan ikke anbefale den....

ikk godt at vide!!  -  0000-00-00 00:00:00
det er en rigtig god kage!! og den er nem at bage!!

Maria  -  0000-00-00 00:00:00
SUPER GOD - rigtig lækker svampet, hmmm

Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Som de fleste har skrevet, er denne kage virkelig god. Jeg fik en rigtig vidunderlig smagsoplevelse. Men hvis man forventer kagen kun skal smage af banan og chokolade, som navnet antyder, bliver man nok lidt skuffet, da kanelen også er en meget fremtræden smag. I opskriften står der man skal bage kagen på 200 grader i 40-45 min. I min ovn er dette for meget. jeg gav den 180 grader i 35-40 min.

mig..  -  0000-00-00 00:00:00
den lyder rigtig god....den prøver jeg da....bare liig..eller ik!!

gæsten  -  0000-00-00 00:00:00
drop kanelen og erstat den med 2 spsk kakao og den bliver super. Start med 40 min på 200 og tjek den så, det kommer jo meget an på ens egen ovn

Mia  -  0000-00-00 00:00:00
den bragte glæde hos en hel institution... simpelthen den bedste kage

Mesterbageren  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig lækker og skøn kage. Helt sublim. Hele forsamlingen hvinede af fryd.. Skønno skønno.

Lisbet P.  -  0000-00-00 00:00:00
En kage alle bare er helt vilde med, både børn og voksne.

os  -  0000-00-00 00:00:00
Meget lækker kage! helt vidunderlig!!! smager vildt godt.. :-)

truntebasse  -  0000-00-00 00:00:00
nøj for en lækkerbisken.... virkelig et hit blandt mine gæster

Sandra  -  0000-00-00 00:00:00
super lækker kage!! den smager bare perfekt... og alle kan lave den selv nybegyndere. prøv den det er det eneste jeg kan sige!

natalie  -  0000-00-00 00:00:00
MUMS! den er bare god. et stort hit i familien. mine børn spiste den med stor glæde. :) den skal bages igen, men måske dobbelt potion næste gang. ;P

Kurt  -  0000-00-00 00:00:00
Kan man ikke kave den unden kanel

den gule bager  -  0000-00-00 00:00:00
den vil jeg prøve at lave og sælge den i min butik den lyder også rigtig go og ser lækker ud.

Jesper  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg kan godt lide farven brun, så prøver den her kage.

Kirstine  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg sad lige og prøvede at finde en kageopskrift og faldt over denne. jeg lavede kagen og synes, at den smagte himmelsk. så læste jeg kommentarerne lidt nøjere igennem og undrede mig. MAN SKAL KUN BRUGE VARMLUFTOVNEN PÅ DE 200 C HVIS DET SPECIFIKT STÅR I OPSKRIFTEN. Insisterer man alligevel på at bruge varmluft skal man huske at varmen skal sættes 20% ned. I dette tilfælde skal ovnen altså stå på 180 grader ved brug af varmluft. Der ud over.......man kan aldrig rigtig bruge bagetiden da den jo afhænger af hvilken form man bruger. Nogle laver høje kager og så er det en ide at skrue lidt ned for varmen og måske give den lidt længere tid og omvendt med en lav kage, den skal have meget kortere tid. Håber meget at i læser dette og bruger det. Med sødtandhilsen Kirstine

Sisse  -  2007-06-08 10:40:59
Det er bare en go kage, hvis man kan li den luftig og svampet. Hvis der er nogen der er i tvivl om tiden på kagen, så prøv at stikke i den med en kødnål, for hver 10 min, Det kan vel ikke være så svært... Vel...

ra  -  2007-08-12 13:19:00
Dejen kunne ikke være i formen, så jeg fik 12 store lækre muffins som jeg bagte ved 200° i ca. 20 min.

Camilla  -  2007-08-20 12:53:26
Det her er den bedste kage ever... Laver man portionen dobbelt kan der snildt blive til 18 små ,muffins oveni..

Kristine  -  2007-10-04 09:47:47
Jeg putter altså en hel plade chokolade i... det er bare mums, og så brug godt modne bananer, det giver altså den bedste smag, så smager kanelen heller ikke for kraftigt! Bedste bananakage ever!

Faber og Jazz  -  2007-10-17 22:51:12
Svampet, men SUPER dejlig kage.. :P - We liike very much.. d: - Det' vores nye kage... <3

Faber og Jazz  -  2007-10-17 22:55:14
FORRESTEN folkens.. - Vi brugte 2 tsk. kakao i stedet for kanel.. :) - Det var godt... UHHMM.....Veeery naaarjs.

miiig  -  2007-11-13 18:58:26
jeg tror jeg tager chancen og prøver den :D

Gremlin  -  2007-11-14 10:31:57
God kage !! - Har aldrig bagt banankage før og den lykkedes i første hug. Har bagt den både med almindelig hvedemel og med glutenfri mel. Begge versioner var et hit.

Carina  -  2007-12-03 07:40:48
Efter alle de kommentarer håber jeg på at det er en go' kage... Men jeg er bare lidt i tvivl om, skal jeg proppe kanel eller kakao i?

terslev pigerne  -  2008-01-21 12:32:34
opskriften lyder såå god, vi skal lave den snart i skolen

anja  -  2008-01-30 18:33:05
helt fantastisk kage - god naar man lige staar og har et par overmodne bananer og gaester om en time......uhmmmmm yum yum

katrine  -  2008-02-20 17:37:10
super lækker kage. jeg har ikke puttet så meget kanel i, og så kommet lidt a38 i med et formidabelt resultat :) go and bake it. et 10er fra mig.

majse  -  2008-03-13 17:36:39
Supe nem og hurtig kage at lave og så smager den af mere.

Bedste  -  2008-03-14 11:35:43
Lyder til at være en god kage,vil prøve den i dag da jeg har et par overmodne bananer liggende.

mjd-design  -  2008-03-18 18:50:46
mega god som fødeslesdagskage...

Claus  -  2008-04-20 14:34:34
Super god kage.Bager den i springformen ved 180 grader i ca 35 min.Lægger et stykke bagepapir over den 15 - 20 før den er færdig, så bliver den ikke for mørk.

karinus  -  2008-04-29 07:45:16
Den her kage er bare supergod! Og supernem! Jeg puttede 4 bananer i, 1½ tsk kanel, 100 g chokolade og den blev bare så lækker.

Kim Koldsø  -  2008-05-24 16:57:39
Citat: "Kurt - 0000-00-00 00:00:00 Kan man ikke kave den unden kanel" ...nej det kan man bestemt ikke da det vil påvirke hævningen og bevirke at massefylden skrumper med op til hele 53%. Derudover vil den ikke smage af kanel :)

Rebecca  -  2008-06-11 15:32:09
Jeg laver ofte denne kage og alle ELSKER den og siger at det er den bedste de har smagt. Drop kanel og tag 4 bananer i stedet for to, stil ovnen på 200 i 30 min. og så er den PERFEKT!

Rebecca  -  2008-06-11 15:33:47
Til ovennævne Kurt. Det lyder fint, men nu har jeg lavet denne kage ca. 20 gange og den hæver helt fantastisk og næsten helt ud af min form. Man kan altså sagtens lave kagen uden kanel uden at tænke på hævningsproblemer.

Linda Tjørndal  -  2008-06-19 17:29:05
Den her kager smager PISSE godt. dog har jeg undladt kanel som jer er ret så sikker på er bedst uden kanel. og jeg synes bagetiden passer meget godt kan ikke forstå folk siger det er forkert. så må de have en dårlig ovn!

Stine  -  2008-07-04 15:14:38
Det er bare den bedste banan kage jeg nogen sinde har smagt.. :o) ´den vil helt sikkert blive lavet igen..

Tanja  -  2008-07-20 21:33:01
Seriøs god banankage. Den har slået min venindes, som ellers har haft "status" af at bage verdens bedste banankage :-) Man kan med fordel anvende flormelis i stedet for alm. melis. Ellers bruger jeg 3 store bananer, kun 1 tsk. kanel og min. 100 gr. mørk chokolade. Total for mums!

COCO  -  2008-08-04 20:13:14
hej jeg ville bare sige den er så god og tak

Kagekompagniet  -  2008-08-12 19:59:39
Hej - vil blot lige komme med en kommentar til Kirstines indlæg ang. bagning i varmluftsovn. Vi står pt. og skal igang med at bage den skønne frisk rørte kagedej og bliver pludselig i tvivl; skal kagen bages ved 180 grader eller 160 grader ( 200 * 0,8 = 160 grader - altså er der trukket 20% fra den normale ovns temperatur) OBS ser virkelig frem til en underskøn smags fortryllelse!

Valde 96 (12år)  -  2008-08-21 15:20:26
Super duper, min far og jeg lavede kagen x 5, fordi det var mig der skulle have kage med i skole, vi lavede den i små runde leverpostegs forme 1.dl. Alle i skolen var ellevilde med den, og så har vi også nogle (mange) eksta hjemme. Kan de fryses?

Helle  -  2008-09-01 15:01:24
En god og nem kage at bage. Smager også godt uden kanel!!

nina  -  2008-09-14 09:32:36
hvor mange personer er den til? :O

MIG  -  2008-10-16 14:27:40
den lyder rigtiggod! den vil jeg ud og lave :D

  -  2008-10-21 16:00:03
Kagen smager rigtig godt, men den har tendens til at klaske sammmen...

Matilde og Katrine  -  2008-11-07 10:21:56
det ville være rart hvis man kunne se hvor mange personer der er til! :)

Katrine  -  2008-11-17 17:21:59
Jeg har bagt kagen 3 gange nu - både til fødselsdag samt gruppemøde :) ud af dejen kan der ca blive 16 muffins.. alle elsker kagen, den bedste banankage jeg nogensinde har bagt!!

Mig....  -  2008-11-19 14:18:18
Det er en rigtig god kage... især til dem der ikk kan lide chokolade kage. for det smager jo ikk at chokolade men af banan... (hvis i´man ikk bruger kanel)

pusser:b  -  2008-11-23 15:44:00
Den lyder rigtig god .. har den en bedre smag af banankage uden kanel? jeg ved ikke om jeg skal prøve den uden kanel eller med? jeg skal have den med til klassens tid på onsdag, men jeg tror jeg prøver den uden kanel! (:

Suka pigerne  -  2008-12-02 15:10:33
Den her kage virker ikke. Den er helt tør og sød og klam. Magarine og sukker kan aldrig blive luftigt?????

aa  -  2008-12-14 15:28:10
virkelig lækker...smager også godt med valnødder eller pinjekerner tilsat eller rosiner

Julie  -  2008-12-23 10:06:26
Okay kage, men skru lidt ned for varmen! Ellers bliver den da helt sort og brændt!!!

Louise  -  2009-01-27 17:04:04
Den bedste banankage i verden, lækker og luftig. Er en succes hver gang:)

Katrine  -  2009-02-01 15:48:44
Det er nu anden gang jeg laver den, og den er simpelthen et hit! Min kæreste er kræsen ang. kager, men han spiste en halv kage alene! Men jeg droppede kanelen og brugte kakaopulver istedet, og Daim chokolade, det giver lidt ekstra med det smeltede karamel ;)

Emilie og Mette  -  2009-02-02 16:45:35
Det er en rigtigt lækker kage, som desværre hurtigt forsvinder (: Den smager ekstra godt hvis man putter lidt ekstra chokolade i, og ellers er det en af vores favoritkager. Kan kun anbefales.

jens-mogens  -  2009-02-11 19:50:50
Kagen er sindssyg god... Den har en totalt god smag. så til jer der ikk har prøvet 0g bage den før: bag den!, den smager fantastisk!(:<3

Fille  -  2009-02-12 11:02:51
lækker banan kaqe!, den smager godt :-D

  -  2009-02-28 11:46:51
Jeg er ikke den store kagespiser, men jeg må sige at denne banankage bestemt er et hit!

  -  2009-03-04 17:23:00
Nu har jeg lavet denne kage flere gange og det er den bedste banan kage, rigtig god, og vi elsker den her i huset, tak for opskriften den bliver lavet mange gange endnu.Hilsen Doris

bageren  -  2009-03-05 20:38:08
det er en fin opskrift og jeg vil lave den igen en dag(-:

Mie  -  2009-03-20 12:23:43
Jeg undlader kanelen og så putter jeg ekstra banan og chokolade i... Mums det er lækkert

Rysse!  -  2009-04-03 18:39:53
Jeg har aldrig i mit liv smagt en banankage så god!! den er vidunderlig! Jeg syntes personligt, at den er bedst med kanel, vil dog fremhæve at i skal putte mørk chokolade i :).

bbbb  -  2009-04-11 16:01:21
den er god men hold øje med den når den er i ovnen.:)

Annelise  -  2009-05-06 11:36:35
En super god kage, specielt med cacao i, istedet for kanel, som jeg fik anbefalet herinde. Prøv den med chokoladeovertræk også, uhmmm... Formidabel

familien riise  -  2009-05-22 20:30:37
super duper kage.... fik et par ekstra bananer da vi brugte dem der var overmodne, samt ekstra chokolade der var til overs fra julen, tak for opskriften. vh, fra skagen.

Eva  -  2009-05-29 10:31:07
Rigtig god kage :) - Men siden hvornår har mørk chokolade været 30%? ;)

Anna  -  2009-06-08 14:35:52
Jeg har nu bagt kagen. Jeg undladede kanel, eftersom jeg synes tidligere kommentarer hentydede det :) Istedet kom jeg 3 bananer i, da jeg synes en banankage skal smage af BANAN! Den blev god, og meget svampet. Nem og hurtig til eftermiddagskaffen.

Cirkeliscious  -  2009-06-22 20:26:29
Jeg brugte kun halvdelen af kanelen, da jeg allerede til at starte med, vurderede, at det var for meget. Men hold kæft en lækker kage! Med bare 1 tsk kanel får den nærmest status af en gulerodskage, lækker detalje.

Langeland  -  2009-07-13 13:45:17
Bedste banankage nogensinde laver den ustandseligt:)

Linnea  -  2009-07-23 11:55:50
Virkelig god kage! Brugte 86% chokolade, og fik en mere raffineret smag! kan klart anbefales

  -  2009-08-27 18:57:27
Her er vist noget galt med portionerne?????? :-) til 10 personer, 30 æg og 1,8 kg marg, osv

Majken  -  2009-08-29 19:21:44
Det er en super god kage. Jeg har bagt den flere gange. Anbefalder den til alle

Anette  -  2009-09-06 22:57:22
Superkage!! Har lige spist den ved min datter Louise, som havde bagt den i de fineste røde hjerte muffinsforme. Har lige skrevet opskriften ned, så jeg husker den til næste gang jeg skal bage. Helt perfekt :-)

Fresia  -  2009-09-15 18:29:18
Ubeskriveligt dejlig smag og meget nemt at lave,vil ikke kikke på andre banankage opskrifter efter jeg har smagt på denne her kage.. Men dejen er for meget til den aflange kageform. Anbefaler alle til at prøve den,jeg nyder den nu uhmmmmmmm!!!

Emilie og Mette  -  2009-09-16 18:01:04
Det er en mega god kage, specielt god, hvis man bruger EKSTRA meget chokolade, og smeltet chokolade ovenpå - bare et godt tip :D. Vi bager den rigtigt tit, og det er virkelig en succes herhjemme. Kan kun anbefale den til alle.

sofie  -  2009-09-17 16:16:15
Man kan sagtens lave den uden kanel - det gør jeg altid. Det er en smagssag. Putter derudover altid ekstra bananer ikke.

stin  -  2009-10-06 14:25:16
hvorfor står der natron med * ?

karen margrethe  -  2009-10-20 14:01:35
den kan fint til muffes de er bare gode

nicoline kloster  -  2009-11-23 17:04:11
den er vildt god!!! prøv at putte 40gram nødder i så bliver den beder(:

Carina  -  2009-11-26 18:07:29
Super god kage.Jeg puttede kun 1½ tsk kanel i, 100 gr. mørk chokolade og en ekstra banan. Også lavede jeg dobbelt portion. Det passer med en bradepande! Jeg bagte den ved 180 grader (varmluft) i 45 min. og lagde et stykke bagepapir over kagen de sidste 20 min. Den blev ikke mindre end perferk og ikke spor sort :-)

  -  2010-01-30 18:17:09
dejlig nem kage har lige bagt den og den smager himmelsk:)) j puttede også hakkede hasselnødder i mmmmmmm elsker den

Celine sara kertenberg  -  2010-02-03 10:51:54
dene her kage er fantastisk. jeg bruger den til både fødselsdage og fester og til kaffe. jeg vil gerne have flere af sådan nogle gode kager. Nhåm nåhm. jeg sider og spiser af den lige nu og jeg bliver snart nød til at købe nye bukser... Ha ha ha

Loulou  -  2010-02-12 13:15:57
stin - 2009-10-06 14:25:16 hvorfor står der natron med * ? * Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat. super kage, elsker den

  -  2010-02-17 12:09:46
Verdens bedste banankage! Dejlig svampet, og der går flere dage før den blive tør. Smager fantastisk!

majse  -  2010-02-25 11:43:51
Til : " - 2009-08-27 18:57:27 Her er vist noget galt med portionerne?????? :-) til 10 personer, 30 æg og 1,8 kg marg, osv" Det er ikke til 10 personer - men til 10 forme hvis du kigger efter... Det er en super lækker kage!! Bringer altid glæde hjemme i min familie :)

pernille  -  2010-03-17 16:57:37
Prøv at bage den med 2tsk vanillesukker isteden for kanel og cacao, det fremhæver smagen både af banan men også af chokoladen. Det syntes vi

Anna  -  2010-03-27 18:46:03
Orgh det er nok den bedste kage jeg nogensinde har smagt! Jeg droppede kanelen og brugte en masse ekstra chokolade + 2 bananer ekstra.. HELT FANTASTISK!

Henriette  -  2010-03-29 10:25:02
Hej... Er det nødvendigt med natron?

milla  -  2010-04-12 13:56:38
Så lækker kagen.. Kan kun anbefales:-) MUMS herfra:-)

Helle  -  2010-04-12 20:00:24
Er der nogen, der har prøvet, om den kan fryses??

Helle  -  2010-05-30 15:53:59
Lækker banankage - bedst uden kanel og med mere chokolade.

amku  -  2010-06-10 21:50:50
Den er kedelig og julekage-agtig - intet med traditonel banankage at gøre. Trist oplevelse - helt igennem

  -  2010-06-15 09:37:51
Jeg undlader kanel og chokolade, og putter istedet groft hakkede hasselnødder i. Den er supergod, og jeg synes faktisk den er bedst når den har været i køleskab. Perfekt også til institutionskage ;-)

mig llllllllllllllline  -  2010-06-27 17:16:54
jeg er ved at bage den...glæder mig til at smage den..

Kurts mor  -  2010-07-13 12:44:18
Kan man bruge tabasco i stedet for kanel? Min søn lider af kanel-allergi

Glostrup  -  2010-08-11 11:51:46
Mums - super god kage, især hvis man kommer lidt hakkede hasselnødder i :))

  -  2010-09-19 09:26:12
Mega mega god kage..... Jeg unlod og putte kanel i, og den blev helt fantastisk.... SKAL PRØVES:-)

Sandra  -  2010-10-13 13:07:56
Rigtig god kage, der kan med fordel spares lidt på fedt og sukker (jeg har brugt ca. 100 g. af hver) og så kommes et par bananer mere i - jeg har nu prøvet begge dele, og synes at konsistens og smag bliver den samme. Har også bagt med ingefær i stedet for kanel - mums (og godt for forbrændingen)

  -  2010-10-16 22:24:09
den er jo cement

mathilde  -  2010-10-21 14:32:44
Åh så mangeler jeg selvfølig bagepulver, men tror godt jeg ville køre 15 km for at kunne bage denne kage.den lyder rigtig lækker.

karen  -  2010-11-07 21:33:21
lækker kage.! tog den ud lidt før og lagde små stykker skumfiduser på det blev den bestemt ikke dårligere af! nam nam..

hjemløs Q  -  2010-12-05 16:08:15
dejlig nem og velsmagende. Havde ikke chokolade, brugte i stedet cacao..

Julie, 13 år.  -  2011-01-02 12:44:42
Super god kage, som jeg selv kan bage! :). Put en ekstra banan og lidt ekstra chokolade i, så er den endnu mere kanon! ;). Vi bagte den til julefesten på skolen, og alle var helt vilde med den, og ville have opskriften :). Kan varmt anbefales!

00thesen  -  2011-01-20 20:06:26
rigtig dejlig kage jeg tog den med i skole og den 15 ud af 15 stjerner

Minna  -  2011-01-24 18:32:12
Man kan nemt bruge de nye bananer, der endnu ikke er blevet brune. Jeg gav den 7-10 min i ovnen med skrald på. Stillede ovnen på ca. 100 grader. De var super nemme at mose og det blev en super lækker kage.

Sophie  -  2011-02-12 11:52:34
Den er meget lækker, men jeg laver den gerne med en del mindre smør og sukker, da jeg synes forholdet 1:1:1 med mel, sukker, smør er lidt voldsomt.. ;-D bruger også gerne med fuldkornshvedemel.

Saja  -  2011-02-17 18:08:02
Annemette du har glemt nogle i din kage! den er rigtig rigtig god! Kan ikke være andet. Jeg har tilføjet lidt kokosmel! Mums!

timea  -  2011-02-26 20:08:12
den ser god ud, smager sikkert os okay..?

Liva  -  2011-02-27 11:18:32
Den smagte himmelsk

Mieksen  -  2011-03-03 13:39:58
Den er bare himmelsk! Især med hakkede nødder i. Mums! :D

steven  -  2011-03-11 11:46:25
det er bare en total go kage, nem at lave og smager godt! :) kan kun anbefale den til alle..

Rikke Køge  -  2011-03-13 14:12:16
Super kage meget nem at bage, prøv med hakket nødder ca 100g er det bare rigtigt godt.

Jeannie  -  2011-03-15 21:33:01
jeg vil lige sige at min bror normalt ikke spiser slik og søde sager, men han spiste halvdelen af kagen, tror selv jeg nået at få 1 stykke (:

Marianne  -  2011-03-21 21:45:34
Lækker lækker lækker kage!! Mums !!!!

Milo  -  2011-03-27 17:03:35
1st!!!

Andrea  -  2011-04-06 19:56:42
Super lækker kage - i love it! :D

Betina  -  2011-06-12 17:14:14
Super god!!!!!!!!

KarenogSøren  -  2011-08-09 01:42:17
vi doserede med øjemål, og improviserede lidt. det var virkelig en lækker mundfuld, som blev serveret til vores mosters 50 års fødselsdag!!!! Vi har simpelthen nydt denne "brasilianernumse", -som vores moster udbrød, da hun så dén!!

Ny-bagende  -  2011-08-10 14:46:17
God kage, de 2 muffins jeg bagte blev gode, og der er sikkert ikke noget galt med opskriften, men min kage blev rå indeni og sort udenpå. *Suk* Havde nok ikke sat ovnen rigtigt :)

hans  -  2011-08-29 17:34:03
den er virkelig god især med et lille tvist remoulade til dip. mmmmmmmm

merethe  -  2011-09-09 09:31:18
super lækker kage.. den smager skønt og med koge chokolade på toppen bliver den endnu bedre

Anton og Mie  -  2011-09-14 19:42:35
Vi afprøvede kageopskriften i forbindelse med vores venindes fødselsdag, og den er bare blevet SÅ god! opskriften kan stærkt anbefales, og med et lille drys hvid chokolade på på toppen af en varm, velduftende kage, er den med til at gøre verden et bedre sted at være!

mig  -  2011-09-18 09:09:26
den er god men jeg putter 2 tsk. bagepulver i istedet for natron

15 årig  -  2011-10-23 16:28:39
hvis man vil have den lidt sundere sker der intet ved at erstatte magarine 80% med becel 35%, den kan også sagtens laves med mindst dobbelt så mange bananer i, og man kan bruge hakkede nødder istedet for chokolade, det er samme fedt og energi procent, dog det sunde fedt, og så bliver der lidt at tygge i:)

Glade..  -  2011-11-12 13:48:25
Vildt god kage!!!!!!

Hende der elsker at bage.  -  2012-02-07 18:09:59
Fantastisk opskrift. Alle der har smagt kagen elskede den!!!

  -  2012-02-15 21:34:32
Jeg ELSKER denne her kage, bruger ogsaa opskriften til muffins. den er lige saa gode...jeg bor i England og laver den til alle jeg kender. De elsker det!!!

  -  2012-04-08 13:19:42
Glæder mig til at smage den efter alle de gode kommentarer

Anja   -  2012-04-15 15:47:35
VErdens bedste kage har lavet den nogen gange nu den er vidunderlig En dejlig luftig kage

Anja   -  2012-04-15 19:13:44
VErdens bedste kage har lavet den nogen gange nu den er vidunderlig En dejlig luftig kage

banankagebageren  -  2012-04-28 15:39:19
Elsker denne kage, den er super nem at huske og derfor super nem at bage og det er ikke engang det bedste ved den... den smager MEGET godt og selvom man laver dobbelt potion syntes det aldrig at være nok. (:ps 125 g. chokolade gør den lige det mere lækker (;

Lone  -  2012-05-13 14:09:32
SUPER god og meget svampet kage. Kan helt sikkert anbefales.

Sandie  -  2012-09-02 17:41:09
drop kanelen og tilføj 5 bananer, så er den perfekt;)

Sigrid  -  2013-01-03 20:45:27
En rigtig god kage :-) Laver den efterhånden altid når jeg bager de få gang jeg gør. Kan anbefales ;-)

Aase  -  2013-04-12 17:04:16
Jeg har i dag for første gang, bagt og smagt banankage, jeg kom 3 bananer i.bagte den i springform i 40 min. efter 20 min. lagde jeg staniol over, den er ok

de5  -  2013-09-19 17:09:18
Super kage bruger kun 1 tsk. kanel og så 2 spsk cacao. 1-2 ekstra bananer og lidt ekstra chokolade.

god  -  2013-10-27 10:09:12
jeg synes det er en god kage. Jeg har brugt opskriften i nogle år nu. Nem pund-til-pund-kage.

Tea  -  2013-11-29 20:59:45
Kagen er rigtig god og luftig :)Men næste gang bliver det uden kanel da jeg synes smagen fremtræder for kraftigt, selv med halv dosering.