EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Kogning af Roastbeef ( Roastbeaf - Roostbeaf )

Antal: 1 Portion

Ret : Pålæg

Ingrediens : Oksekød

Indsendt : 2002-11-20

Kogning af Roastbeef ( Roastbeaf - Roostbeaf ) 4 Kogning af Roastbeef ( Roastbeaf - Roostbeaf ) 1 Kogning af Roastbeef ( Roastbeaf - Roostbeaf ) 2 Kogning af Roastbeef ( Roastbeaf - Roostbeaf ) 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.Roastbeef
 salt
 peber
40 g.smør
1 l.vand
 
Forklaring:

Gnid kødet med salt og peber.

Varm fedtstoffet i en gryde. Brun kødet på alle sider i fedtstoffet.

Tilsæt bouillon og lad det småkoge under låg på lav blus i ca. 20 minutter.
C-temp. 62-66 grader m/stegetermometer).

Tag kødet op. Lad stegen hvile i ca. 20 minutter, mens det samler saften.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.4 (38 stemmer)

Opskriften er vist 50878 gange,
og udskrevet 2027 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu