Opskrift på Kogning af Roastbeef ( Roastbeaf - Roostbeaf ) med billede Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Kogning af Roastbeef ( Roastbeaf - Roostbeaf )

Antal: 1 Portion

Ret : Pålæg

Ingrediens : Oksekød

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2002-11-20

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  


Ingredienser:
1500 g.Roastbeef
 salt
 peber
40 g.smør
1 l.vand
 


Forklaring:

Gnid kødet med salt og peber.

Varm fedtstoffet i en gryde. Brun kødet på alle sider i fedtstoffet.

Tilsæt bouillon og lad det småkoge under låg på lav blus i ca. 20 minutter.
C-temp. 62-66 grader m/stegetermometer).

Tag kødet op. Lad stegen hvile i ca. 20 minutter, mens det samler saften.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.4 (37 stemmer)

Opskriften er vist 48494 gange,
og udskrevet 2004 gange.



Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu