EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Paprika-gryde

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Oksekød

Indsendt : 2002-10-25

Paprika-gryde 4 Paprika-gryde 1 Paprika-gryde 2 Paprika-gryde 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
4 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 spsk. Paprika *
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
2 dl. Oksebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
    1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Tilbehør:
løse ris. flutes / kartofler.
Forklaring:

Kødet skæres i tern som brunes, løgene hakkes groft og svitses. Der krydres med salt, peber og paprika.

De grønne peber skæres i terninger og tilsættes sammen med saften fra tomaterne og bouillon. Retten koger ved svag varme i 30-45 minutter.

Når kødet er mørt, smages sovsen til med citronsaft, creme fraiche og en anelse sukker. Skyen jævnes evt.

Tomaterne tilsættes sammen med champignoner.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 8874 (2112 kcal)
KJ pr. Pers. 2218 (528 kcal)
Vægt ialt 2379 gram
Vægt pr. Pers. 594 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 373 KJ (88 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 4.2 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 5.7 (41 stemmer)

Opskriften er vist 78085 gange,
og udskrevet 2572 gange.

Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at svitse rød peber i stedet for grøn peber. Grøn peber giver ikke så god smag som rød peber.

Karina  -  2007-01-08 16:52:22
Er rigtig god med kalkunkød

  -  2011-02-04 15:46:05
Super ret.... tilføjede selv lidt bacon i terne til retten hvilket ikke gjorde den ringere :-)