Opskrift på Hollandsk biksemad I Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Hollandsk biksemad I

Antal:

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Oksekød

Oprindelsesland : Holland - Hollandsk - Hollandske

Indsendt : 2002-10-15





Ingredienser:
1 kg.gulerødder
1 stk.hvidkålshoved (ikke for stort)
500 g.oksekød
 margarine til stegning
500 g.pastaskruer.
 vand
 


Forklaring:

Skær hvidkålet i stykker, ikke for groft. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Svits oksekødet i margarinen og når det er færdig tilsættes gulerødderne og hvidkålen. Tilsæt vand så det næsten dækker hvidkålen. Lad det stå og simre til kålen og gulerødderne er kogte. Tilsæt pasta, og lad dem koge med i gryden efter henvisning på pakken.

Der kan evt serveres brød til.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.4 (34 stemmer)

Opskriften er vist 18666 gange,
og udskrevet 447 gange.



Peder  -  0000-00-00 00:00:00
En pose frosne grøntsager kan også bruges

Johnny  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis man tager gulerødderne ud og putter en grønsagsblanding i der hedder "Hollandsk Blanding" i istedet for og så tilføjer ca 500g bacon i tern og bruger maccarronni i stedet for skruer så bliver det endnu bedre. Sådan har jeg lært at lave det fra min mor. Mums.

Cornelia W. A. Hooijen  -  2008-01-30 16:23:30
Nu kommer jeg så fra Holland, men aldrig hørt om opskriften...

  -  2008-03-10 08:15:01
Jeg er også en fra nederlandene, har aldrig hørt om denne ret, lyder spændende, vil lave den når jeg får besøg af en skare hollanders til maj.