EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Marcipankage (Mazarinkage)

Antal:
Pers.
Ret : Kager i form

Ingrediens : Diverse produkter

Indsendt : 2002-09-18

Marcipankage (Mazarinkage) 4 Marcipankage (Mazarinkage) 1 Marcipankage (Mazarinkage) 2 Marcipankage (Mazarinkage) 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Ren rå marcipan
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
11 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Overfør ingredinserne for Marcipankage (Mazarinkage) til mealChaser indkøbsliste

Forklaring:

Marcipan, sukker og smør røres til det er hvidt. De 11 æg piskes sammen i et fad og røres derefter langsomt i dejen. Melet kommes i.

Læg bagepapir i bradepanden og fordel dejen jævnt og glat den ud. Den bages i 40-45 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Lad kagen blive kold i bradepanden, vend den ud på en bagerist. Kagen kan nu skæres og trækkes over med chokolade og pyntes.

Tips:

Denne kage er lige så god at servere som konfekt. Den kan skæres ud i baner på ca. 6-7 cm brede og trækkes over med chokolade og pyntes med røde cocktailbær og nogle valnødder. Pak dem ind i film, og de holder fint i 10-12 dage, når de står køligt - dog ikke i køleskab.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 40425 (9625 kcal)
KJ pr. Pers. 1684 (401 kcal)
Vægt ialt 2420 gram
Vægt pr. Pers. 100 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1670 KJ (397 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 25.6 gram
Kulhydrat 36.1 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.2 (46 stemmer)

Opskriften er vist 135949 gange,
og udskrevet 4324 gange.

helene.  -  2009-11-30 18:17:36
super kage. lige som man kunne ønske sig, og den er perfekt som juleguf(:

Susanne  -  2010-05-18 08:47:15
Lækker marcipanbund. Overtræk med smeltet chokolade. Vend flødeskum i lidt kagecreme og kom det over, når chokoladen er stivnet. Friske jordbær skåret i kvarte vendes i lidt sukker og kommes over. Så bliver det ikke bedre! Er lige så god dagen efter.

Tenna  -  2010-08-07 12:58:15
MUMS! Brugte den som bund i min fondantkage sammen med en masse frsk skovbær moussé. LÆKKERT!

sofie  -  2010-09-06 16:39:15
super lækker! kan også bruges i forme. overtræk med lidt chokolade og så er den mums!!!!!!

  -  2011-02-11 17:39:54
lækker og super kage bedre end bagerens marsipan-kager

lene petersen  -  2011-02-11 17:40:50
super god kage

sofie uldall  -  2011-02-23 09:22:41
super lækker! kan også bruges i forme. overtræk med lidt chokolade og så er den mums!!!!!! Lækker marcipanbund. Overtræk med smeltet chokolade. Vend flødeskum i lidt kagecreme og kom det over, når chokoladen er stivnet. Friske jordbær skåret i kvarte vendes i lidt sukker og kommes over. Så bliver det ikke bedre! Er lige så god dagen efter. MUMS! Brugte den som bund i min fondantkage sammen med en masse frsk skovbær moussé. LÆKKERT! lækker og super kage bedre end bagerens marsipan-kager super god kage

Karen  -  2011-04-17 13:56:29
Superlækker kage. Bruger den ofte som konkektkage til kurser, pyntet med chokoladeovertræk og forskellige nødder/amarenobær og udskåret i harlekinssnitter

Britta  -  2011-05-19 08:57:52
Helt fantastisk lækker kage, og så er den hurtigt lavet.Tak for dén!

Emilia  -  2011-08-07 00:55:37
Den er super lækker! Synes dog ikke den skal have så meget i ovnen, men den er kanon god. Spiste med overtrukket chokolade - det kunne godt undværes, men den smagte skønt

Trine  -  2012-10-26 22:42:22
Den gik fuldstændig i hegnet for mig... Lavede halv portion og brugte en springform. Efter 30 min var den fuldstændig ubagt i midten, jeg fyrede lidt mere op for ovnen, tilsidst skete der noget - og alt for meget så den blev brændt. ØV :(((( Men tror den smager skønt når jeg får skåret det dårlige fra :))

Morfred  -  2013-03-26 10:40:00
Skar tre mellemstore rabarber i småtern og gav dem et hurtigt opkog m. ca. ½ dl vand og blandede så kompotten i mazarinen. Mørk chokoladeovertræk. Lavede to store til en 40 års fødselsdag. De blev dagens store samtaleemne. Genial grundopskrift — med uendelige variationsmuligheder. Finder dog at den bages mere jævnt ved 180 grader og godt 50 minutter.