EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Fedtegrever

Antal: 1 Portion

Ret : Diverse Tilbehør

Ingrediens : Svinekød

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt : 2002-09-17

Fedtegrever 4 Fedtegrever 1 Fedtegrever 2 Fedtegrever 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fedtflommer
 


Forklaring:

Flommerne hakkes groft gennem kødmaskinen.

Kommes i en stegegryden og steges/smeltes til greverne er gyldne.

Greverne sies fra, og fedtet stilles koldt.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.2 (18 stemmer)

Opskriften er vist 33165 gange,
og udskrevet 294 gange.

  -  2007-12-05 07:18:29
Kommer man æbler og løg i greverne når de er siet kan de bruges til smørepålæg eller i brasede kartofler, usundt, men godt. Simonsen

peter eliot  -  2009-03-27 16:01:16
i min barndom kunne man også købe såkaldte "løggrever", en slags fedtegrever med ristede eller stegte løgstykker.

mads  -  2013-05-05 15:45:02
Jeg synes klart det er synd at bruge flomme. Brug spæk fra f.eks. en mellemkam / flæskesteg. Det er mere lækkert at spise og håndtere.