EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Hasselback-Kartofler

Antal:
Pers.
Ret : Diverse Tilbehør

Ingrediens : Rodfrugter

Indsendt : 0000-00-00

Hasselback-Kartofler 4 Hasselback-Kartofler 1 Hasselback-Kartofler 2 Hasselback-Kartofler 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Forklaring:

Skræl de mellemstore kartofler.

Skær dem i tynde skiver, MEN IKKE helt igennem. (det gøres let ved at lægge den skrællede kartoffel i en træ-grydeske, før den skæres).

Smør et fad med lidt olie, smør også kartoflerne olie og sæt dem i det smurte fad med skiverne opad. Krydr med salt.

Bages i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 1 time til kartoflerne er lysebrune.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 5085 (1210 kcal)
KJ pr. Pers. 1271 (302 kcal)
Vægt ialt 1045 gram
Vægt pr. Pers. 261 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 486 KJ (115 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 17.5 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8 (1 stemmer)

Opskriften er vist 90529 gange,
og udskrevet 1774 gange.

John Block  -  2014-02-28 14:57:33
Opskriften er udmærket - meen : udover salt, så drys alm. rasp over kartoflerne. Dette giver en helt unik 'sprød' overflade.