Rødvinsmarinade til oksekød

Rødvinsmarinade til oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.rødvin
0.5 dl.olie
1 hakket skalotteløg
1 fedpresset
1 tsk.frisk timian
 peber
 
 
Opskrift:
Marinaden piskes sammen. Kød i marinade kommes i en fryseplastpose, der lukkes godt til og sættes i et fad. stilles i køleskab (5 °C) i ca. 4 timer vendes nogle gange undervejs. Kødet er så parat til stegning eller grilning.





karakterer:
Opskriften er vist 83444 gange,
og udskrevet 1980 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-12-30 20:12:31
1 fed presset ?(hvad for noget)

  -   2013-05-18 13:28:13
Jeg går ud fra der skal stå HVIDLØG efter 1 fed presset (?)