EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Carpaccio

Antal: 4 Pers.

Ret : Forretter

Ingrediens : Oksekød

Indsendt : 0000-00-00

Carpaccio 4 Carpaccio 1 Carpaccio 2 Carpaccio 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.oksefilet i papirtynde skiver (få slagteren til at skære det på pålægsmaskinen)
 saft af 0.5 citron eller lidt mere
 salt
 friskkværnet peber
 olivenolie (mængde efter smag)
1 bdt.rucola
 frisk, høvlet parmesan
 
Forklaring:

Bank evt. kødet tyndere med håndroden. Skiverne må gerne være så tynde, ar de næsten skal skrabes af tallerknen.

Fordel kødskiverne på 4 store tallerkner. Dryp kødet med citronsaft og drys med salt og peber. Pynt med parmesan og rucola og evt. kapers og dryp til sidst med olivenolie efter smag.

Retten kan tåle at marinere op til 15 min, men skal helst serveres med det samme.

Serveres med godt brød.

Tips:

Det er en kraftig forret, som passer til f.eks. en pasta med grønsager til hovedret



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.3 (32 stemmer)

Opskriften er vist 80812 gange,
og udskrevet 2000 gange.

KARIN  -  0000-00-00 00:00:00
SUPER LÆKKER

carsten  -  2012-08-20 09:06:45
Retten stammer fra Italien. Parmesan, navnet og historien fra Harry's Bar i Venezia tyder da også alt sammen i den retning. Wikipedia (engelsk) bringer den rørende historie om oprindelsen.