EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Petit Four

Antal: 1 Portion

Ret : Konditori

Ingrediens : Diverse produkter

Indsendt : 2002-08-24

Petit Four 4 Petit Four 1 Petit Four 2 Petit Four 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.Odense marcipan
200 g.sukker
200 g.smør
200 g.æg (ca.4 stk.)
20 g.hvedemel
 
 


Forklaring:

Marzipan og sukker æltes sammen, smør tilsættes lidt efter lidt. Derefter æltes det godt sammen og æggene tilsættes et af gangen. Når to af æggene er kommet i, tilsættes melet, herefter tilsættes resten af æggene.

Bradepanden fores med bagepapir og massen smøres ud i et jævnt lag à ca. 1cm. tykkelse.

Bages ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.

Efter afkøling deles bunden på midten og smøres sammen med abrikosmarmelade, skæres ud i små firkanter eller trekanter eller de stikkes ud med en rund eller en hjerteudstikker.

Kagerne er nu klar til at overtrække i chokolade eller glasere med glasur.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.7 (15 stemmer)

Opskriften er vist 41019 gange,
og udskrevet 1014 gange.

tit  -  2012-11-14 19:27:36
burde der ikke lige skrives abrikosmarmelade og chokolade under ingredienser

  -  2013-12-07 13:26:42
skal smøret smeltes?