Grillede lammekoteletter med persille/oliven panade

Grillede lammekoteletter med persille/oliven panade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.lammekoteletter med ben
2 bdt.persille
2 fedhvidløg
20 g.smør
1 tsk.dijonsennep
1 æggeblomme
50 g.oliven
3 spsk.rasp
350 g.nye kartofler
1 bg.rygeost
1 bdt.purløg
10 nye tomater
3 skalotteløg
1 citron
1 bdt.rød basilikum
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Lammekoteletterne befries for sener og brunes på pande eller grill. Bland hakket persille og presset hvidløg, smør, sennep, æggeblomme, hakkede oliven og rasp til panade.

Kartoflerne skylles, skrubbes, koges med skind og afkøles lidt, inden de blandes med rygeosten og klippet purløg.

Halvdelen af tomaterne befries for skind (giv tomaten et rids og et kort opkog, skyl i kold vand og fjern skindet) og kerner. Tomaterne blendes og smages til med hakket skalotteløg, citronsaft og basilikum. Den anden halvdel af tomaterne skæres i små stykker og vendes ned i tomatdressingen. Pynt med frisk basilikum.

Der smøres et tykt lag persille/oliven panade på hver lammekotelet. De grilles i ovn eller på grill, til panaden er sprød og koteletterne er færdige. Koteletterne anrettes sammen med kartofler og tomatsalaten.





karakterer:
Opskriften er vist 22180 gange,
og udskrevet 554 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu