Chokolademousse (Mikroovn)

Chokolademousse (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 heleæg (økologiske)
2 spsk.sukker
50 g.mørk chokolade
0.75 dl.stærk kaffe
3 Husblas, blade
2 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 mandarin både
 evt. flødeskum
 
Opskrift:
Bræk chokoladen i mindre stykker i en stor rundbundet skål (1½-2 liter) og. tilsæt kaffen. Mikrobølg ved 600 Watt i 1 min. eller til chokoladen er smeltet. Pisk chokolade og kaffe sammen til en ensartet masse. Læg husblas i blød i koldt vand i en lille kop eller skål. Pisk æggeblommerne og sukker til en god æggesnaps. Bland æggesnap og chokolade sammen. Hæld vandet fra husblassen og smelt det i mikroovne ved 900 Watt mikrobølger i 20-30 sekunder. Hæld husblas i en tynd stråle i chokolademassen imens der røres godt. Lad blandingen stivne let. Pisk fløden og bland den i. Pisk hviderne til hård skum og vend dem forsigtig i formagen. Hæld fromagen i en serveringsskål og lad den stivne helt i køleskab Pynt med syltede mandarin både og eventuelt flødeskum





karakterer:
Opskriften er vist 27490 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-21 17:18:07
Lyder ikke helt sikkert for helbredet med økologiske alm æg til en kold dessert