EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Rabarbermarmelade 01

Antal:
Portion
Ret : Syltning

Ingrediens : Frugt

Indsendt : 2002-05-29

Rabarbermarmelade 01 4 Rabarbermarmelade 01 1 Rabarbermarmelade 01 2 Rabarbermarmelade 01 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Rabarber renset vægt
750 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Rød Melatin *
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Overfør ingredinserne for Rabarbermarmelade 01 til mealChaser indkøbsliste

Forklaring:

Rabarberstilkene skylles, flækkes, hvis de er tykke, og snittes fint. De drysses lagvis med sukkeret og står, til de safter.

Syltetøjet bringes langsomt i kog og koges sagte 10 min.

Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt og drysses fint ud over den kogende frugt under omrøring. Marmeladen koges stærkt 2 min. vanillesukker tilsættes.

Marmeladen fyldes i varme, skyllede glas, der lukkes.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 14363 (3419 kcal)
KJ pr. Portion 14363 (3419 kcal)
Vægt ialt 2254 gram
Vægt pr. Portion 2254 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 637 KJ (151 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 37.8 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.1 (19 stemmer)

Opskriften er vist 39627 gange,
og udskrevet 2054 gange.

Marolle  -  0000-00-00 00:00:00
Selvom jeg kun brugte 2 tsk melatin, blev det en meget tyk marmelade. Kan jeg bare komme lidt vand ved en anden gang? Eller er der noget andet jeg kan gøre? Ellers en rigtig dejlig opskrift:)

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis du kan se at marmeladen bliver meget tyk når du koger den, så kan du undlade melatinen. Har du hældt den på glads burde der ikke være noget i vejen for at du koger den op igen og tilsætter ekstra vand. Der kan være meget forskel på hvor meget vand rabarber indeholder, en tør sommer giver tører rabarber, måske det er det som er sket for dig.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg fik ca 2 l. marmelade ud af opskriften her

Steen  -  2007-06-13 14:13:12
Hvor meget vand skal der bruges ???

MinMormor  -  2009-04-19 21:57:11
Fantastisk god opskrift fra Den Grønne Syltebog.. Hver gang den produceres, modtages den blandt familie, kollegaer og venner med stor jubel..