Opskrift på Mængde beregning Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Mængde beregning

Antal:

Ret : Diverse

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : Hausfrau

Indsendt : 2011-03-09





Ingredienser:
 
 


Forklaring:

Ialt pr. person bør du ende med 600-800 gr. mad.

Forret:
150-250 gr. pr. person
Suppe som forret: Ca. 2 1/2 dl.
Mellemret:
Ost ca. 25-50 gr. pr. person
Hovedret:
150-200 gr. kød, uden ben, pr. person
200-300 gr. tilbehør (kartofler, ris,
grøntsager osv.)
Ca. 1 dl. sovs pr. person
Suppe som hovedret: Ca. 4 dl.
Dessert/kage:
100-200 gr. pr. person
Dessert/ost:
Ost ca. 25-50 gr. pr. person
Natmad:
Suppe som natmad: Ca. 3 dl.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3379 gange,
og udskrevet 28 gange.



Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu