EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Mængde beregning

Antal:

Ret : Diverse

Indsendt af : Hausfrau

Indsendt : 2011-03-09


Ingredienser:
 
 
Forklaring:

Ialt pr. person bør du ende med 600-800 gr. mad.

Forret:
150-250 gr. pr. person
Suppe som forret: Ca. 2 1/2 dl.
Mellemret:
Ost ca. 25-50 gr. pr. person
Hovedret:
150-200 gr. kød, uden ben, pr. person
200-300 gr. tilbehør (kartofler, ris,
grøntsager osv.)
Ca. 1 dl. sovs pr. person
Suppe som hovedret: Ca. 4 dl.
Dessert/kage:
100-200 gr. pr. person
Dessert/ost:
Ost ca. 25-50 gr. pr. person
Natmad:
Suppe som natmad: Ca. 3 dl.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3704 gange,
og udskrevet 30 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu