Citron-orange marineret laks

Citron-orange marineret laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.fersk laks i meget tynde skiver (skåret som røget laks)
1 citron,saften heraf
0.5 appelsin, saften heraf
0.25 dl.olivenolie
 salt
 lidt sukker
 
 Servering:
0.5 agurk uden kerner og skræl
3 spsk.citronsaft
 salt
 peber
1 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Læg lakseskiverne i et fad eller på portionstallerkner. Drys laksen med lige dele salt og sukker og lad den stå koldt ca. 30 min. Pisk en marinade af citrussaft og olivenolie og hæld det over fisken. Lad det stå 20-30 min inden servering. Tilbered en salsa af agurk, som hakkes fint. Pisk citronsaft med salt og peber til en marinade. Lad agurken trække med marinaden, mens laksen trækker. Fordel agurkesalsaen ovenpå laksen som en lille, tæt bunke. Pynt med et blad salat eller grønt og server med brød og Creme fraiche rørt med lidt fintreven citron- og appelsinskal, Brød.





karakterer:
Opskriften er vist 39507 gange,
og udskrevet 818 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-24 16:56:19
Skal laksen ikke steges?