Gratin med laks og asparges

Gratin med laks og asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetern

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.laks i stykker af 3x3 cm
 Smør eller olie til stegning
425 g.afdryppede aspargeshoveder
2 dl.fiskebouillon
200 g.majs fra dåse
1.5 dl.cremefraiche
100 g.forårsløg skåret i skiver
1 rød peberfrugt i tynde skiver
 Salt
 Peber, friskkværnet
200 g.emmentaler ost, revet.
1 ¼ dl.frisk revet parmesan ost
0.5 tsk.sød paprikapulver
 
Opskrift:
Fiskestykkerne steges på en tykbundet pande i olie eller smør til stykkerne er gyldne. Krydres med salt og peber. Fisken tages af panden.

Varm ovnen til 180 grader.

Kom fisken i bunden af et ildfast fad, fyld halvt op med asparges. Rør fiskebouillon, creme fraiche, forårsløg, peberfrugt og majs sammen. Krydres med salt og peber, og hældes over fisken.

Kom resten af aspargesene ovenpå fiskeblandingen og dæk så med de to slags ost. Drys med paprikapulver og stil fadet i ovnen i 30 minutter, indtil overfladen er gylden og bobler. Server straks.

Hertil kan serveres en blandet grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 16871 gange,
og udskrevet 442 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu