Forårssalat med stenbiderrogn

Forårssalat med stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.frisk stenbiderrogn
0.5 tsk.fint salt
 
 Salat
50 g.feldsalat
150 g.røget hellefisk i tynde skiver
50 g.rødløg i tynde både
 dl.cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%
 
100 g.ristet hjertebrød
 
Opskrift:
Start med at fjerne de grove hinder fra rognen. Kom den i en skål og hæld koldt vand ved til den er dækket. Pisk forsigtigt i rognen med et pæreformet piskeris så hinderne hænger i riset. Fjern hinderne fra piskeriset og gentag piskningen, 1-2 gange, til der ikke er flere hinder. Lad rognen dryppe godt af i en sigte. Kom den i en skål og rør den forsigtigt op med salt. Lad den trække tildækket i køleskabet i ca. 2 timer. Smag evt. rognen til med salt.

Salat:
Fjern forsigtigt roden fra feldsalaten så bladene forbliver samlede. Skyl salaten godt. Anret hellefisken på portionstallerkener sammen med salat, rødløg og stenbiderrogn. Server cremefraiche i en skål ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 19497 gange,
og udskrevet 439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu