EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Hellefisk i ovn med ris og grøntsager

Antal:

Ret : Hovedretter

Ingrediens : FladFisk

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Kilde : Hjerting laks

Indsendt : 2002-05-08


Ingredienser:
400 g.hellefiskfilet
1 porre, skåret i ringe
1 fennikel, skåret i tynde skiver
1 dl.tør hvidvin
1 tsk.citronpeber
100 g.smør
1 dl.fiskebouillon
300 g.letkogte ris
1 tsk.gurkemeje
 salt
 
Forklaring:

Porre, fennikel, hvidvin, citronpeber, smør, fiskebouillon og gurkemeje varmes op og smages til med salt. I ildfast lægges først ris derefter fisk og tilsidst grøntsagsblandingen. Bages i ovn ved 160 grader i ca. 30 min.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.1 (7 stemmer)

Opskriften er vist 20114 gange,
og udskrevet 988 gange.

Annika  -  2008-05-27 20:01:42
Det er let, det er lækkert, og så kan man fint erstatte porre og fennikel med andre grøntsager så som blegselleri og løg samt lidt friske asparges gør det også lækkert.

Stella  -  2014-05-04 18:42:47
Dette er en herlig ret, nem at lave og meget velsmagende. Kunne ikke få fennikel men brugte løg, porrer og bladselleri.