Opskrift på Hellefisk i ovn med ris og grøntsager Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Hellefisk i ovn med ris og grøntsager

Antal:

Ret : Hovedretter

Ingrediens : FladFisk

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Kilde : Hjerting laks

Indsendt : 2002-05-08





Ingredienser:
400 g.hellefiskfilet
1 porre, skåret i ringe
1 fennikel, skåret i tynde skiver
1 dl.tør hvidvin
1 tsk.citronpeber
100 g.smør
1 dl.fiskebouillon
300 g.letkogte ris
1 tsk.gurkemeje
 salt
 


Forklaring:

Porre, fennikel, hvidvin, citronpeber, smør, fiskebouillon og gurkemeje varmes op og smages til med salt. I ildfast lægges først ris derefter fisk og tilsidst grøntsagsblandingen. Bages i ovn ved 160 grader i ca. 30 min.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.2 (6 stemmer)

Opskriften er vist 19597 gange,
og udskrevet 981 gange.



Annika  -  2008-05-27 20:01:42
Det er let, det er lækkert, og så kan man fint erstatte porre og fennikel med andre grøntsager så som blegselleri og løg samt lidt friske asparges gør det også lækkert.