Østriske kalvehaler

Østriske kalvehaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehale

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 gulerødder
1 persillerod
100 g.selleri
1 løg
2 nelliker
3 kalvehaler
 Salt
 peber
2 spsk.mel
40 g.fedt
 dl.vand
½ bundtpersille
2 spsk.cremefraiche
 
Opskrift:
Skær grønsagerne i små stykker. Pil løget og stik nellikerne heri. Kalvekødet løsnes fra benene med en skarp kniv. Gnid det med salt og peber og vend det i mel. Varm fedtet i en gryde, læg kalvehalerne i og lad dem brune i 10 minutter. Tilsæt grønsagerne og løget og hæld vandet ved. Lad retten snurre i mindst 1½ time, til halerne er så møre at kødet falder fra benene.

Tag halerne op og anret dem på et fad. Si stegeskyen. Skyl og hak persillen og bland den i saucen sammen med creme fraiche. Smag saucen til og hæld den over kødet.

Hertil serveres kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 17212 gange,
og udskrevet 366 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu