EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Rønnebærmarmelade - Rønnebær marmelade

Antal: 1 Portioner

Ret : Syltning

Ingrediens : Bær

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2008-08-30


Ingredienser:
1 kg.ribbede rønnebær
4 dl.vand
800 g.sukker
0.5 stang vanille
3 tsk.melatin
1 tsk.atamon
 
Forklaring:

Skyl de ribbede rønnebær. Læg dem i fryseren i et par timer, hvis de ikke bryder dem om så kraftig en smag.

Kog bærrene i vand, til de falder sammen. Tilsæt sukker og den flækkede vanillestang og kog rønnebærrene, til de er klare. Det tager ca. 20 minutter.

Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt med en gaffel og drysses fint ud over den kogende frugt under omrøring og koger yderligere 2 min.

Fjern vanillen og skum syltetøjet og tilsæt atamon.

Marmeladen fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7 (2 stemmer)

Opskriften er vist 9385 gange,
og udskrevet 364 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu