EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Rønnebærmarmelade - Rønnebær marmelade

Antal: 1 Portioner

Ret : Syltning

Ingrediens : Bær

Indsendt : 2008-08-30


Ingredienser:
1 kg.ribbede rønnebær
4 dl.vand
800 g.sukker
0.5 stang vanille
3 tsk.melatin
1 tsk.atamon
 


Forklaring:

Skyl de ribbede rønnebær. Læg dem i fryseren i et par timer, hvis de ikke bryder dem om så kraftig en smag.

Kog bærrene i vand, til de falder sammen. Tilsæt sukker og den flækkede vanillestang og kog rønnebærrene, til de er klare. Det tager ca. 20 minutter.

Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt med en gaffel og drysses fint ud over den kogende frugt under omrøring og koger yderligere 2 min.

Fjern vanillen og skum syltetøjet og tilsæt atamon.

Marmeladen fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7 (2 stemmer)

Opskriften er vist 10124 gange,
og udskrevet 373 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu