EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links









Æbletrifli

Antal:

Ret : Kold Dessert

Ingrediens : Frugt

Indsendt : 2002-04-17


Ingredienser:
500 g.æbler, kogt til mos og sødet eller en rest æblegrød.
 
 Creme:
2 æggeblommer
2 spsk.sukker
2.5 dl.mælk
3 bladehusblas
2 dl.piskefløde, pisket til skum
 gelé
1 tsk.vanillesukker
100 g.makroner
1 dl.sherry
 
Forklaring:

Æggeblommer og sukker røres godt. Mælken koges og dryppes i æggeblommerne under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, men den må ikke koge. Husblasen udblødes i koldt vand et par minutter og smeltes derpå i den varme creme. Cremen afkøles, røres blød og blandes med det meste af flødeskummet. Makroner og vin lægges i en skål. Æblemosen lægges over og dækkes med cremen. Desserten pyntes med resten af flødeskummet, geléfirkanter og drysses med vanillesukker.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer)

Opskriften er vist 27462 gange,
og udskrevet 917 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu