EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Rabarbartærte 2

Antal:
Pers.
Ret : Kager i form

Ingrediens : Frugt

Indsendt : 2008-04-22

Rabarbartærte 2 4 Rabarbartærte 2 1 Rabarbartærte 2 2 Rabarbartærte 2 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Kompot:
400 gram Rabarber renset vægt
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
  Dej: 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Fyld: 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
100 gram Makroner * En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
    En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
Forklaring:

Rabarberne skæres i 2 cm stykker og koges med sukker. Køler af. Evt. koges med meget lidt vand.

Dejen æltes sammen og lægges koldt i en time.

Hviderne piskes stive og knuste makroner vendes i.

2/3 del af dejen rulles ud og lægges i en springform. Æggehvidemassen fordeles over. Kompotten fordeles over. Resten af dejen rulles ud og lægges i et fletværk over.

Bagetid 25-30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn midt i ovnen.

Serveres med cremefraiche rørt med lidt vanillesukker.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 13822 (3291 kcal)
KJ pr. Pers. 1727 (411 kcal)
Vægt ialt 1170 gram
Vægt pr. Pers. 146 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1181 KJ (281 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 42.0 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6 (1 stemmer)

Opskriften er vist 10748 gange,
og udskrevet 247 gange.

Per  -  2011-05-20 20:35:18
Dejen er svær at flytte med, den kan i stedet trykkes ud i bunden af springformen, og fletværket kan til nød flyttes med en lang palette.