EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Ananaslagkage

Antal: 1 Portioner

Ret : Konditori

Ingrediens : Frugt

Indsendt : 2007-11-01


Ingredienser:
 Bunde:
3 æg
300 g.sukker
1 dl.varmt vand
150 g.hvedemel
1 strøgen tsk. bagepulver
 
 Ananascreme:
2 æg
1 stor spsk. hvedemel
2 spsk.sukker
2.5 dl.ananassaft
1 stor tsk. smør
 
 Chokoladeglasur:
150 g.florsukker
4 spsk.kakao
3-4 spsk.kogende vand
 
 halve eller hele ananasringe
 evt.flødeskumsklatter eller cocktailkirsebær
 


Forklaring:

Til bundene piskes hele æg og sukker til en tyk æggesnaps. Det varme, dog ikke helt kogende vand tilsættes, og til sidst røres hvedemel og bagepulver i. Dejen kommes i en velsmurt raspstrøet springform.

Bages ved 175 grader C i 40-45 minutter.

Når kagen er næsten kold saves den en gang igennem til to bunde.

Ananascremen koges således:
Hele æg, hvedemel, sukker og ananassaft piskes sammen. Koges igennem, under stadig piskning. Tilsæt smørret og pisk cremen kold. Cremen lægges på den ene bund. Anansastykker, skåret ud til små trekanter, lægges på. Den anden bund lægges over. Hele kagen oversmøres med chokoladeglasuren. I kanten af kagen anbringes halve ananasringe, eller hele kagen kan skjules med hele ananasskiver. I midten af hver ring kan der sprøjtes en lille klat flødeskum eller anbringes et cocktailkirsebær.

Tips:

202



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.3 (6 stemmer)

Opskriften er vist 14230 gange,
og udskrevet 335 gange.

Pia Bølling Johnsen  -  2007-11-24 11:02:09
Lagkage der ikke er for fed eller vammel at få i munden, men der er frisk og lækker.

Lise  -  2009-01-02 10:13:55
Tip: cremen er også god mellem købte lagkagebunde. Der spares tid og kagen er stadig lækker.