EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Broccoligratin I

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Kål

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt : 2002-04-14

Broccoligratin I 4 Broccoligratin I 1 Broccoligratin I 2 Broccoligratin I 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
    1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
3 dl. Skummetmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Grøntsagsbouillon * 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
    1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Forklaring:

Pisk mælk og mel i en gryde og tilsæt grøntbouillonen varm op og tilsæt smør og lad det småkoge i 3 min.

Tag gryden af varmen og rør æggene i et ad gangen.

Bland broccolibuketter (evt. også stokken i skiver) i og smag godt til . Hældes i en raspdrysset form.

Bages i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 7977 (1899 kcal)
KJ pr. Pers. 1994 (474 kcal)
Vægt ialt 1850 gram
Vægt pr. Pers. 462 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 431 KJ (102 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 8.4 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.2 (36 stemmer)

Opskriften er vist 119108 gange,
og udskrevet 5307 gange.

Susanne  -  0000-00-00 00:00:00
Nem og lave og HUSK og omrør den mens den koger og man skal ikke smage den til for der er rå æg i!

misspixi  -  2008-04-27 17:13:12
Utrolig lækker gratin som er nem at lave. Er også god med andre grøntsager og evt. kartofler. Topkarakter herfra!!!

berit  -  2010-05-27 20:29:16
enorm lækker ret. og har det hele.virkelig frisk og flot i farverne.

Pia  -  2010-08-05 19:25:28
Nem og lækker!! Tilføjede bacon og revet gulerod , og frisk hakket tomat til, rigtig lækkert!!

Mia  -  2010-09-09 21:19:40
Den er bare så god! Virkelig lækker...

Naja - Stoholm  -  2011-02-23 17:45:19
Jeg putter 600 g broccoli i + en masse gulerødder i skiver.. det er herre godt. så mange grøntsager som muligt.. og man kan godt reducere på fedtet. jeg bruger ca. 25-30 g. :) Til samme opskrift kan kartofler og blomkål også puttes i! :)

Hanne  -  2012-03-22 14:46:34
Til at være diabetes mad, er der alt for mange æg i denne opskrift, husk,at æggeblommer indeholder,kolesterol

JK Falk  -  2012-08-08 10:06:50
en go slat parmesan ost gir et ekstra pif

  -  2013-02-04 14:05:26
Det er en dejlig opskrift og det smager godt. Men den er bestemt ikke diabetisvenlig

Lissi  -  2014-06-15 13:54:41
Er den fryse egnet og kan den spises kold ?