EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Bløddej (grundopskrift)

Antal: 1 Portioner

Ret : Kager

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2006-07-07


Ingredienser:
1 l.mælk
200 g.gær
150-200 g.sukker
200 g.fedtstof
15 g.salt
3 æg
2000 g.hvedemel
 
Forklaring:

Dejen må ikke lægges for varmt, ligger ca ½ time før opslåningen. vil man rulle dejen må den behandles som vinerdej og lægges kold. der rulles da ca 200 g. fedtstof på 1 kg. dej.

Der fremstilles snegle, overskårne, smørsnegle, brunsviger osv. der bruges en mørk remonce lavet af 1 kg. vegetabilsk margarine og 2 kg, farin evt. lidt vand.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.1 (22 stemmer)

Opskriften er vist 14368 gange,
og udskrevet 472 gange.

per rasmussen  -  2014-02-21 09:22:38
der skal ca 1500 g hvedemel til en halv liter