EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Chokoladelagkage 01

Antal:
Pers.
Ret : Konditori

Ingrediens : Diverse produkter

Fedtfattig opskrift

Indsendt : 2002-04-10

Chokoladelagkage 01 4 Chokoladelagkage 01 1 Chokoladelagkage 01 2 Chokoladelagkage 01 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Perfect Strø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Søder 1:2½
1 tsk. Perfect Strø = 2½ tsk. sukker
1 tsk. Perfect Strø = 12,5 g sukker
1 spsk. Perfect Strø = 37,5 g sukker
10 g Perfect Strø = 25 g sukker
1 dl Perfect Strø = 250 g sukker
100 g sukker = 40 g Perfect Strø
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Skummetmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf * 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
    1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
  fyld: 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
lidt Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
    1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
Overfør ingredinserne for Chokoladelagkage 01 til mealChaser indkøbsliste

Forklaring:

Olie, sukker og sødemiddel røres grundigt sammen. Æggeblommer røres i en ad gangen. De øvrige ingredienser røres i. De stiftpiskede æggehvider vendes i dejen.

Hæld dejen i en smurt springform 24 cm. i diameter, og bag kagen på nederste rille i en 175 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.

Kagen deles i to, og bananskiver fordeles imellem de to lag. Fløden piskes stiv, og fordeles i et tyndt lag oven på kagen. Pynt med hele jordbær.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 10935 (2603 kcal)
KJ pr. Pers. 911 (216 kcal)
Vægt ialt 1130 gram
Vægt pr. Pers. 94 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 967 KJ (230 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 24.5 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8 (24 stemmer)

Opskriften er vist 87921 gange,
og udskrevet 786 gange.

kokken kiren  -  2008-07-23 15:19:28
det er en virkelig lækker lagkage-opskrift den vil få en god anmeldelse

Arge  -  2011-05-06 11:34:03
Men når der er 50 g. sukker i, kan en diabetiker så stadig spise den?

Mike  -  2013-01-08 06:19:25
Jeg har selv sukkersyge og mit boldsukker siger ikke så meget til det hvis man bare huske ins inde da. Men det har jo meget at sige fra folk til folk

chris111  -  2013-03-02 17:53:31
Virkelig god, den er så lækker..

det smager jo godt!  -  2013-06-03 13:03:36
Det er en god kage fyldt meed masser af god mad det smager jo mega godt!!!!!!!!

  -  2013-09-07 21:37:56
God men den skulle have været med hindbærflødeskum