EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Muffins med æble og kanel

Antal:
stk.
Ret : Kager i form

Ingrediens : Frugt

Indsendt : 2005-08-21

Muffins med æble og kanel 4 Muffins med æble og kanel 1 Muffins med æble og kanel 2 Muffins med æble og kanel 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Havsalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Kanel, stødt * 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
    1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
    1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
350 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
    1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
  Drys: 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt * 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
    1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
Forklaring:

Bland mel, sukker, bagepulver og krydderier i en skål. Pisk smeltet smør, mælk og æg sammen og rør det i de tørre ingredienser.

Æblerne skrælles, befries for kernehus og skæres i tern. Vend æbletern i dejen og fordel den i ca. 12 forme.

Drys med sukker blandet med kanel.

Bag kagerne ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 9135 (2175 kcal)
KJ pr. stk. 761 (181 kcal)
Vægt ialt 1073 gram
Vægt pr. stk. 89 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 850 KJ (202 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 34.9 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.5 (105 stemmer)

Opskriften er vist 76461 gange,
og udskrevet 4233 gange.

Someone  -  2010-01-01 22:07:25
wonderful muffins takker..

Kristina, Middelfart  -  2010-02-17 13:27:02
Skøn opskrift! :D

Heej  -  2010-04-24 09:13:40
Behøver man sødmælk!

Funnyz  -  2010-07-24 20:42:28
De er helt fantastiske :D

frk. anne  -  2010-10-06 13:46:45
RIGTIGT GODE!!:0)de er dejlige luftige

Camilla  -  2010-11-21 17:00:06
De er bare super gode! Lagde lige en lille tynd skive æble på toppen, det var altså ikke dårligt! :) Heej: Nej, jeg brugte minimælk

frk  -  2011-02-13 11:04:04
De var ikke lige min smag

Carina, Esbjerg  -  2011-03-09 14:07:54
Rigtig gode muffins! En smule hasselnødder i dejen gør dem kun bedre:)

kir  -  2011-04-07 07:42:38
kan de godt laves aften før?

zrudo/mikkel  -  2011-08-20 17:52:29
de er helt fantastiske og meget luftige

Anja Landgren  -  2011-08-29 18:11:13
Andre der har erfaret at bagetiden skal være længere? - eller er de bare lidt "dejet" i det :s

Anja Landgren  -  2011-09-04 15:37:27
Jeg brugte gasovn og min bagetid var nærmere 35 minutter end 20 minutter,

  -  2011-09-11 21:13:33
Man kan med fordel erstatte halvdelen af æblerne med rabarber.

gabi  -  2011-11-10 12:11:56
hejsa gode opskrift, dog ikke min smag... jeg synes der mangler noget i det, men drengene ku´lide det her :)

K.K  -  2011-11-14 19:44:00
Virkelig lækre muffins, som sagtens kan bages dagen inden, da de er næsten endnu bedre dagen efter :) Jeg puttede dod dobbelt så meget kanel i og 150 g sukker. :)

Tina  -  2011-12-04 16:29:22
Jeg skiftede ½ dl af mælken ud med olie, og smed også en knivspids af en vanillestang i, og kørte dobbelt op på kanelen :)

Awesome Anna  -  2011-12-19 15:27:02
Mmmhhh... De er sindsygt lækre! Havde dem med til juleafslufning! De blev rigtig godt modtaget (: Jeg fik dog over dobbelt så mage muffins som opskriften siger, men det var der ingen der havde noget i mod XD

En eller anden  -  2011-12-21 15:58:59
Jeeze, hvorfor prøver folk herinde altid at ændre på opskrifterne? "jeg puttede lige lidt vanilie i og brugte ikke så meget sukker" fks. Så lav dog jeres egen opskrift.. Opskriften her er som den er.

Mathilde  -  2012-01-04 12:08:41
Man plejer at kunne skifte antallet af portioner eller i dette tilfælde muffins. Det kommer ikke på min computer. u skal jeg jo til selv at regne...!

Lotte  -  2012-05-01 13:52:16
Nu har jeg prøvet to gange, med vidt forskellige muffinsforme.. Men hver gang de kommer i ovnen, så formår dejen at være for 'tung' til formene, så muffinsformene ikke holder formen.. Jeg synes ikke selv, at der er kommet for meget i formene.. Men nu må vi se, om de 'godkendte' kommer til at smage godt! :P

Per  -  2012-05-02 18:13:26
Hvis du bruger papirsforme som du stiller frit på en bageplade, så vil jeg mene at du skal bruge 2 forme, ellers kan jeg anbefale en muffins pande? som vi bruger på billedet.

Kps  -  2012-09-17 20:32:12
Hvorfor skal man piske smeltet smør, margarine og æg sammen? Det giver da ingen mening! Hvis man smelter smøret og kommer mælk i der er bare lidt kold, så er det ikke smeltet mere... Og hvorfor skal de 3 ting piskes sammen, man kan da ikke piske luft i den blanding!.. Så må det ikke hedde at man bare blander alle ingredienser sammen!..?

asba  -  2014-01-27 11:37:07
Er det 350 g æbler før eller efter de er skrællet og skåret? :-)

Kage glad  -  2014-05-23 21:33:37
Den var god men tag en ekstre tsk. Kanel i så er den perfekt