EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Syltede agurker

Antal: 1 Portion

Ret : Syltning

Ingrediens : Drivhus Grønsager

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt : 2005-08-08

Syltede agurker 4 Syltede agurker 1 Syltede agurker 2 Syltede agurker 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.små agurker
 
 Saltlage:
100 g.salt pr. liter vand
 
125 g.skalotteløg
4 stk.lang peber
10 esdragonblade
2 hylstre spansk peber
5 skiverpeberrod
10 dl.eddike
500 g.sukker
1 spsk.atamon
 


Forklaring:

Agurkerne prikkes og lægges i saltlage et døgn,

hvorefter de tages op, tørres af og lægges i krukker eller glas med krydderierne imellem,

Eddike og sukker koges sammen, hældes over agurkerne.

To dage efter koges eddiken op, konservering tilsættes og lagen hældes over agurkerne. Lidt pres lægges på og det lukkes tæt til med det samme.

Tips:

Som krydderi til agurker kan også bruges dild og laurbærblade eller sort peber og ingefær.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 5.9 (18 stemmer)

Opskriften er vist 62609 gange,
og udskrevet 1581 gange.

Per  -  2009-08-08 21:05:18
Vi kunne ikke finde spansk peber, så vi brugte anden tørret peber, og vi brugte revet peberrod i stedet for skivet.