EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Hakkebøf med bløde løg og pandesovs

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Oksekød

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt af : Bregalad

Indsendt : 2004-12-28

Hakkebøf med bløde løg og pandesovs 4 Hakkebøf med bløde løg og pandesovs 1 Hakkebøf med bløde løg og pandesovs 2 Hakkebøf med bløde løg og pandesovs 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 løg
 
600 g.hakket oksekød
 
 Sovs:
1 spsk.Sennep
3 dl.Fløde
2 spsk.Soyasovs
 evt.kulør
 
 Salt
 Peber
 


Forklaring:

Snit løgene og svits dem på panden.

Samtidigt formes oksekødet til nogle kugler og tryk dem ned til den ønskede tykkelse.

Efter løgene er færdige steges bøfferne på samme pande.

Når også de er færdige tages de af og en klat sennep røres ud i panden sammen med en lille smule vand. når sennepen er rørt ud tilsættes fløde og et strint soyasovs. Sovsen smages til med salt og peber. og bøfferne lægges tilbage i panden og derefter løgene.

Retten er nu klar til servering.

Tips:

Servere eksempelvis med kartofler og flutes



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.4 (34 stemmer)

Opskriften er vist 33949 gange,
og udskrevet 833 gange.

C. Larsen  -  2009-12-25 12:03:00
jeg steger løgene klare og tager dem af panden. Samtidig koger jeg panden af med ca. en femtedel løg som er efterladt på panden (ca. 1/2 kop til een person. Gemmer løgskyen, og steger bøfferne ca. 2,5 min. derefter igen et halvt kop vand som afkoger i panden sammen med bøfferne i ca. et halvt minut. Bøfferne skal være salt og pebret godt. Blander de to sky, og kommer lidt fløde i. Kan jævned med soucejævner, hvis man vil have tykkere sovs. Og så smager hakkebøf med sovs som i en himmel.

birger  -  2010-01-06 16:25:58
jeg synes at det smager PERFEKT