Vegetarisk påskeret

Vegetarisk påskeret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Savoykål
250 g.østershatte
200 g.julesalat
0.5 hakket løg
 lidt smør
2 dl.kaffefløde 9%
2 dl.vilde ris
0.5 dl.rødvin
 salt
 peber
 
 Sauce:
1 lillegræskar
1 knsp.safran
 lidt smør
2 dl.fond
2 dl.cremefraiche
1 spsk.limesaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del savoykålen i kvarte og derefter en gang til i 8 stykker. De dampes i en gryde i lidt vand.

Stilkene fra svampene hakkes fint og svitses sammen med det halve løg i lidt smør. Fløden og de vilde ris tilsættes og koger ganske svagt i ca 5 minutter. Konsistensen skal være som fars. Denne fars smøres ind mellem kålbladene.

Østerhatte og julesalat skæres igennem til fjerdedele og damper i lidt smør. Rødvin, salt og peber tilsættes og det hele snurrer under låg et par minutter.

Serveres til savoykålen sammen med græskarsaucen.

Græskarsauce:
Græskarret skæres i små tern og svitses i lidt smør. Tilsæt safran og fonden. Simrer under låg i ca 15 minutter. Blendes og tilsættes cremefraiche, salt, peber og limesaft efter smag.





karakterer:
Opskriften er vist 19562 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Ad.. kan ik anbefale den ret.. den er ik ret nem og lave, og så kommer hele huset til at lugt