Opskrift på Kylling i tomat flødesovs med pasta med billede Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Kylling i tomat flødesovs med pasta

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Kylling - Kyllinger

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt af : AD

Indsendt : 2004-11-14

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  


Ingredienser:
420 gram Kyllingestrimler Kyllingestrimler skæres sædvanligvis af kyllingefilet
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Karry, mild *
   
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Paprika, edelsuss *
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
    1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
250 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
    1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
  Tilbehør: 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
400 gram Spaghetti
   


Forklaring:

Løget skæres i tern og svitses med kyllingen i olien indtil løgene er bløde og klare. Herefter drysses karryen henover og varmes med et par minutter. Derefter tilsættes de flåede hakkede tomater og bouillon. Retten koger i ca. 10-15 minutter.

I mens retten koger klippes baconen i mindre strimler på tværs og steges på en pande.

Sovsen jævnes med fløden og smages til med paprika, salt og peber og tomatpure. Lige inden serveringen tilsættes den stegte bacon.

Retten serveres med pasta eller ris efter eget valg - hvidløgsflutes og en salat.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:




Energi:
KJ total 16965 (4039 kcal)
KJ pr. Pers. 4241 (1009 kcal)
Vægt ialt 2768 gram
Vægt pr. Pers. 692 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 612 KJ (145 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 14.4 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.2 (21 stemmer)

Opskriften er vist 81050 gange,
og udskrevet 2235 gange.



feen87  -  2006-12-29 17:11:23
Helt vild lækkker ret, smager fantastisk især hvis man tilføjer squash og porer

Anja  -  2007-11-26 07:53:58
Rigtig god opskritf både til hverdag og til når der kommer gæster. Udelad karry så er den helt i TOP og så lige have hvisløgs flutes som tilbehør... MUMS

Bahumbaba  -  2010-04-10 17:20:40
Har hørt den er rigtig lækker uden squash og porer.

SSH  -  2010-08-27 12:35:40
ej den må jeg simpelthen prøve. Det lyder lækkert!! Får helt vand i munden af at læse opskriften:) Mums...

  -  2010-09-06 09:50:24
Tilføj madlavningsfløde på 7% så retten lettere men smager henrivende !

M.Niller  -  2010-09-11 23:32:24
Lækkert, men vil nok næste gang bruge lidt mælk istedet så den ikke smager så meget af fløde. det skal lige siges at jeg brugte 1/2 liter. det giver en masse sovs. deejligt.. (: 5/5 her fra.

C.Schmidt  -  2011-08-09 11:36:53
den er god, men med lige basilikum kommer prikken over i'et :)

CML  -  2012-06-26 10:07:51
Generelt er det fantastiske opskrifter. Men hvor er det dog trist med alle de negative kommentar som, undlad karry tilsæt squash. Tag dog for f... og tilsæt hvad du har lyst til,undlad hvad du ikke kan lide, men så er det er jo anden ret, og ikke den du f.eks. læser og prøver. Får du så en god opskrift efter din smag, så læg den ind med dine ændringer! Velbekommen

Wolle  -  2013-04-29 11:25:47
Til CML: Ikke enig! Det er dejligt at folk eksperimenterer og deler deres forsøg med os andre når de virker. Det er ikke negativt, det er konstruktivt! Desuden er der næsten altid nogen der har forsøgt at gøre de fede retter sundere, så man kan bruge opskriften selv om man er på kur eller bare vil leve uden alt for meget fedt! ...du kan jo bare lade være med at læse kommentarerne! ;-)